Smart, praktisk og funktionelt havearbejdstøj

GardenGirl er desværre gået konkurs, så derfor kan du kun købe, hvad du finder her i netbutikken. Jeg har ingen mulighed for at fremtrylle størrelser og modeller, du ikke finder her.

Størrelserne på tøjet svarer til normale størrelser, dog således at hvis du normalt ligger mellem to størrelser, så skal du i GardenGirl-bukser absolut vælge den mindste. Overalls skal faktisk altid være et nummer mindre, end man forventer!
Se også størrelsesguiden under Information nederst til venstre på websiden.

Naturligvis er GardenGirl-tøjet fuldt af lækre detaljer.

Står du på ski i dine gamle cowboybukser?

Dét kan de jo lige så vel bruges til, som til at gå i haven, ik'?

Nej - naturligvis ikke. Det er jo bare bedre, når udstyret er i orden. Og netop derfor skal du unde dig selv ordentligt arbejdstøj, når du går i haven. Og du vil garanteret bruge dine GardenGirl-bukser langt mere, end du bruger dine skibukser...

Enhver, som har prøvet et par GardenGirl-bukser eller en -overall, ved med det samme, hvorfor de er så populære og alle pengene værd. Pasform, praktiske funktioner og nydeligt design er nøgleord. 

GardenGirls idékvinde og designer, Petra Maison, fortæller: 

"I 2007 såede jeg de første frø til GardenGirl-udvalget. Med gummistøvlerne solidt placeret i den svenske muld, gik det op for mig, at der nærmest ikke var noget arbejdstøj til de 1000-vis af kvinder, der nyder arbejdet med deres have. Og til de kvindelige gartnere...

Praktisk, komfortabelt og feminint

Derfor valgte jeg at kombinere min store kærlighed til havearbejde med jobbet som travl tøjdesigner til at udvikle et udvalg af praktisk og alligevel smart tøj, der passede enhver kvinde, som elsker at arbejde i og med at skabe sin drømmehave.

GardenGirl begyndte som en familievirksomhed, men jeg er stolt over at fortælle, at vores GardenGirl-energi hurtigt spredtes ud over de svenske grænser, så GardenGirl i dag genkendes over hele jordkloden.

GardenGirl-bukser og -overalls med sans for detaljerne

Vores havebukser og -overalls er lavet af 100% bomuld for at give en naturlig og komfortabel følelse og bevægelighed. Komforten opnås også med de unikke stretch-kiler i siderne og med lommer til knæpuder i buksebenene.

GardenGirls bukser såvel som overalls har lommer til ethvert håndredskab, du måtte have brug for at tage med dig rundt i haven - endda også din mobiltelefon! Lommer, knæ og nederste kant på buksebenene er forstærket med nylon til beskyttelse mod snavs og fugt. Alle disse gennemtænkte detaljer - kombineret med et feminint snit og en lang tradition for godt, skandinavisk design, erfaring med og viden om arbejdstøj - er de helt unikke ingredienser for GardenGirl - og dét, som gør GardenGirls produkter absolut enestående.

Nyheder og klassikere

På fundamentet af den store succes med vores originale bukser og overalls har GardenGirl-udvalget udviklet sig til en omfattende kollektion af havetøj og -tilbehør som inkluderer mange af de samme lækre og unikke detaljer - og nyt kommer hele tiden til. I 2016 er The Chelsea Collection føjet til produktprogrammet - naturligvis inspireret af den vidunderlige, engelske haveudstilling - Chelsea Flower Show - som hvert år afholdes i London. 

The Chelsea Collection supplerer de tre eksisterende GardenGirl-linjer: Classic, Denim og Roses.

Det er mit håb, at du også vil begejstres over GardenGirl. På gensyn i haven - Petra Maison"