Edwards Menageri

229,00

Er du klar til at tilbringe nogle timer i selskab med et højtflyvende næsehorn, en elskovssyg elefant og en virkelig chevaleresk tiger?

Model/varenr.: WSHOP-4033

Edwards Menageri af Kerry Lord

Over 40 vidunderlige væsener - alle fra dyreriget - vil tage dig med storm. Umådeligt lækre og skønt design - og ikke mindst valget af bløde naturfarver - gør disse hæklede tøjdyr til noget helt særligt. 

Selvfølgelig er der et afsnit med teknikker til at få perfektioneret selv de mindst detaljer, og den lille hækleskole sikrer, at også begyndere kan få en succesoplevelse fra første side. Opskrifterne er i øvrigt inddelt efter sværhedsgrader.

Bered dig på at udvide vennekredsen! Disse små personligheder, hæklet i blødt garn i en smuk palet af naturfarver, bliver dine bedste venner, efterhånden som du hækler dig igennem hele menageriet. 

Hver eneste dyr er beskrevet med sin helt unikke personlighed, og jeg er sikker på, du snart vil falde for både Æslet Annegrethe, der kører rundt på Englands sydkyst i sit folkevognsrugbrød, og for Det røde egern Boris, som er en klassisk, excentrisk gentleman - såvel som for de 38 andre herlige tøjdyr, der tilsammen udgør Edwards Menageri.

Med opskrifterne kan du lave såvel små som større og helt store tøjdyr. Det afhænger af valget af størrelsen på hæklenålen og tykkelsen på garnet - og dette er naturligvis beskrevet indgående i bogen også.

Forfatteren Kerry Lord begyndte at hækle blot 14 dage før sønnen, Edward, blev født, og i løbet af 12 måneder havde hun udviklet 40 opskrifter, som her er samlet i bogen Edwards Menageri. Samme forfatter har siden udgivet Edwards Fugle.

 

Kontakt
Tlf/sms: 4292 1796
Mail: store@knitsistersstudio.com

Besøg butikken
Algade 44 (gå-gaden)
5500 Middelfart

Åbningstider
Man-torsdag 10.00-17.30
Fredag          10.00-18.00
Lørdag          10.00-14.00

1. søndag i måneden: 
10.00-15.00

Lukket på helligdage, Grundlovsdag,
24. december samt 31. december.

Gå ikke glip af nyhederne

Ja tak til lækker inspiration pr. mail
Særligt for haveejere