2/7 UFO-strik

0,00

2/7 kl. 18-20
UFO-strik er din mulighed for at få dine U-Færdige-Objekter strikket færdig i hyggeligt selskab blandt andre strikkelystne hen over sommeren.

 

 

Model/varenr.: UFO 2/7
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.

Det er gratis at deltage - men tilmelding her i netbutikken er en forudsætning. Du modtager en ordrebekræftelse. Vær opmærksom på, hvilke datoer du tilmelder dig.

Medbring selv en lille picnic-kurv med drikkevarer, krus og lidt til den søde tand. Som Corona-foranstaltning vil der ikke være forplejning fra butikkens side. HUSK også dit strikketøj!

 

Blev du afbrudt i dit kursus i foråret? Så hjælper vi dig naturligvis færdig med dit arbejde.

Der kan max. deltage 16 personer pr. UFO-aften, og deltagerne placeres i grupper på max. 4 personer, så der kan holdes en passende afstand. Det er en selvfølge, at kun raske personer deltager, og at alle spritter hænderne af ved indgangen til butikken (vi har en god håndsprit stående fremme).


No-Show-Fee: Ved udeblivelse sender vi dig en faktura på 50 kr., da vi desværre har dårlig erfaring med 'uforpligtende tilmeldinger'. Melder du afbud senest 3 dage før, vil du ikke blive opkrævet gebyret. 

 

NB: Skal du gennemføre din ordre med 0 kr. som beløb, skal du vælge Bankoverførsel som betaling, da du ikke kan få lov at betale 0 kr. med Dankortet.