2024 aug/sept D'Aisi kursus i butikken

460,00

I august/september kan du være med til at strikke den fine bluse D'Aisi på kursus afholdt i butikken.

Det er INGEN forudsætning, at du har været med til workshoppen med designeren 10. august i butikken. Vi begynder helt forfra på dette kursus.

Model/varenr.: 2024 D'Aisi i butikken

D'Aisi af Natasja Hornby (Moonstruck Knits)

D'Aisi er kærlighed ved først blik - og så en smule skepsis; for hvordan sidder den egentlig? Og her kan du tage det helt roligt: D'Aisi er yderst komfortabel, har en smuk udskæring og sidder flot på alle kropstyper. Tag bare et kig på Ravelry her: D'Aisi på Ravelry eller søg på #daisisweater på Instagram.

Det bliver sjovt: De enkle, men stærke mosaikformer indrammet af søde kanter, den rigt teksturerede kurvefletkant og den lette, luftige form er en fornøjelse at strikke - og bestemt også at have på. 

Vi kommer gennem mange teknikker og lækre detaljer undervejs, når vi strikker D'Aisi. Forstykkets blomstermotiv er strikket på skrå, og det er her, vi begynder. Derefter strikker vi masker op og arbejder med et mosaikbånd. German Short Rows (vendepinde), bieser og kurveflet-strik er også noget af det, du lærer undervejs. Og så er opskriften jo på engelsk ... Der bliver altså nok at lære, men kan du strikke ret og vrang og har lysten, lover jeg dig, at du bliver ført gennem det hele med sikker hånd.

Forudsætninger: Du skal kunne strikke ret og vrang. Intet andet ... Resten kommer du til at lære, så bare fordi du hidtil kun har holdt dig til 'sikre strikkeprojekter', skal du ikke holde dig tilbage mht. at deltage i kurset.

Materialer:

 • Rundpind A til strikkefasthed 23 masker/10 cm: 100 cm 3.75 mm
  Rndpind B til strikkefasthed 25 masker/10 cm: 80 cm 3.50 mm
  Rundpind C: 100 cm 3.25 mm
 • Ekstrapinde: én i 3.00 mm (dvs. mindre end C) og én i 3.75 (dvs. som A)

Stemmer din strikkefasthed ikke, prøver du med en tykkere/tyndere pind og justerer de øvrig pinde derefter.

 • Bundfarve model med 3/4-ærmer: 850 (900, 1000, 1100, 1225, 1325, 1425) m
 • Mønsterfarve: 140 (140, 140, 140, 170, 170, 170) m

Antal meter kan variere fra strikker til strikker. Det oplyste forbrug er opskriftens angivelse. Ønsker du kortere eller længere ærmer, bruger du naturligvis hhv. mindre eller mere af bundfarven.

Du får også brug for:

 • Maskemarkører
 • Restegarn/maskeline, snoningspind (eller lille spiralmarkør), stoppenål til hæftning

Forslag til garn:

 • LITLG merino singles - håndfarvet, sydamerikansk merino i meget lækker kvalitet
 • ITO Kinu (silke) eller Isager Trio 1 (bomuld/viskose/hør) strikket sammen med en anden helt tynd tråd, fx håndfarvet KSS Merino Single Lace
 • Filcolana Anina
 • Isager Merilin

Hos Knit Sisters' Studio vejleder vi dig naturligvis meget gerne i valg af farver og kvaliteter. Du kan også vælge at strikke i 'garn fra lageret'.

PRISEN ER INKL. OPSKRIFT. Du får opskriften tilsendt på mail. Har du en Ravelry-konto, så oplys gerne dit brugernavn (ikke kodeordet!) i kommentarfeltet, så du får opskriften ind i dit bibliotek med det samme.

Kursusaftener:  14/8, 21/8, 28/8, 4/9 og 11/9 - alle dage kl. 18-20 i butikken i Middelfart. Afsæt tid mellem hver kursusgang til at strikke på D'Aisi, men vid, at du altid kan komme med i onlinegruppen, hvis du skulle komme 'bagefter'. Derfor er der ingen grund til panik, hvis din strikketid ikke er så rigelig i kursusperioden.


Pris: 460 kr. (400,- for kursus og 60,- for opskrift) Er du medlem af Knit Sisters' Inner Circle, betaler du kun for opskriften. Er du medlem af Knit Sisters' Circle, er den samlede pris 260 kr. Oplys det i kommentarfeltet til bestillingen, hvis du er medlem. Så fratrækkes din medlemsrabat, før jeg trækker beløbet fra dit kort.

Tilmelding foregår enten

 • pr. sms til butikken 4292 1796
 • ved personlig henvendelse i butikken
 • ved tilmelding her i netbutikken (medlemmer skal huske at oplyse medlemsnummer cust-nr., så beløbet rettes ned før trækning)

Hvis du tilmelder dig i butikken, er det jo oplagt at vælge garn samtidig. Tilmelder du dig via sms, skriver vi sammen om dine ønsker til farver og garn, vi sender dig fotos med farveforslag, og vi afregner med MobilePay. Derefter afsender vi dit garn med PostNord (så oplys gerne den pakkeshop, du helst vil afhente ved). Husk, at medlemmer får gratis fragt ved køb af garn for over 700 kr.

 

Når du modtager din faktura og en ordreopdatering med status Klar til afhentning i butikken/Afsendt betyder det, at din tilmelding og betaling er modtaget - og vi glæder os til at se dig til kursusstart. (Du skal altså ikke afhente en adgangsbillet!)

Bemærk: Når du har modtaget din faktura, kan du ikke få refunderet dit deltagergebyr, hvis du skulle blive forhindret i at møde op - men du er velkommen til at lade en anden overtage din plads.

 

 

Kontakt
Tlf/sms: 4292 1796
Mail: store@knitsistersstudio.com

Besøg butikken
Algade 36 (gå-gaden)
5500 Middelfart

Åbningstider
Man-torsdag 10.00-17.30
Fredag          10.00-18.00
Lørdag          10.00-14.00

1. søndag i måneden: 
10.00-15.00

Lukket på helligdage, Grundlovsdag,
24. december samt 31. december.

Gå ikke glip af nyhederne

Ja tak til lækker inspiration pr. mail
Særligt for haveejere