2024 juni Why Knot? onlinekursus

466,00

I juni kan du blive helt sommerklar, når vi strikker den smukke bluse Why Knot? på onlinekursus - så du kan deltage, hvor end du befinder dig. Kursusmøderne optages, så du aldrig går glip af noget. 

Model/varenr.: 2024 Why Knot?

Læs om tilmelding og pris længere nede

Why Knot?

Designer: Rachel Illsley

Why Knot? er en let, kortærmet bluse med laterale fletninger, løse masker og perlestrik i kombinationer, der giver dig den perfekte sommerbluse.

Du arbejder oppefra-ned og rundt. Bærestykket er prydet af et smukt macramé-inspireret mønster, hvorefter der indlægges vendepinde til formgivning i ryggen. Kroppen er glatstrikket, og både den og ærmerne afsluttes med en dekorativ bort.

Forudsætninger: Du skal kunne strikke ret og vrang. Resten lærer du på kurset (også at strikke efter en engelsk opskrift, så frygt ej heller dét!)

Størrelser: XS (S, M, L, XL) (2XL, 3XL, 4XL, 5XL)
Overvidde: 85.5 (96, 104, 114.5, 125) (135.5, 144, 154, 162.5) cm.
Designerens anbefaling mht. bevægelsesrum/positive ease: + 10-25 cm

Garnforbrug
antal meter: 714 (769, 841, 899, 980) (1056, 1106, 1212, 1260) meter
antal garnfed a' 365 m (100 g)
2 (3,3,3,3) (3, 4, 4, 4, 4) fed

Strikkefasthed 24 m/10 cm (28 omgange i højden)

Rundpinde i tykkelserne 4.00 mm i str. XS-XL, mens str. 2XL-5XL også skal bruge 3.50 mm. Regulér din pindstørrelse i forhold til, om du strikker løst/fast. Du skal ramme en strikkefasthed på 24 masker i glatstrik, let blokket. Såvel 40 cm som 80 cm længde rundpind får du brug for. Og det vil være rart også at have 60 cm klar.

Du får brug for garn i tykkelsen 'fingering', og jeg vil foreslå

 • merino singles fra LITLG eller Qing Fibre (235 kr. pr. 366 m)
 • CottonWool 3 fra Gepard (52 kr. pr. 230 m)
 • Anina fra Filcolana (58 kr. pr. 210 m)
 • Diversa fra Lanagrossa (45 kr. pr. 210 m)
 • Dobbelt KSS Merino Single Lace (200 kr. pr. 800 m)

Derudover skal du bruge en maskemarkør til omgangens begyndelse, maskeliner eller restegarn til at sætte ærmemasker på hvil, en stoppenål til at hæfte ender med og evt. en hæklenål 2 mm.

Opskriften er på engelsk, og den vil ikke blive oversat. Forvent derimod masser af vejledning til at læse og forstå de engelske strikkeudtryk. Du vil eeeeelske at kunne strikke efter engelske opskrifter.

Hos Knit Sisters' Studio vejleder vi dig naturligvis meget gerne i valg af farver og kvaliteter. Du kan også vælge at strikke i 'garn fra lageret'.

PRISEN ER INKL. OPSKRIFT. Du får opskriften tilsendt på mail. Har du en Ravelry-konto, så oplys gerne dit brugernavn (ikke kodeordet!) i kommentarfeltet, så du får opskriften ind i dit bibliotek med det samme.

Online kursusmøder: 3/6 kl. 19, 10/6 kl. 19, 13/6 kl. 19, 18/6 kl. 19 og 23/6 kl. 10 (Forbehold for ændringer forbeholdes.)

Afsæt nogle timer til strik hjemme mellem hver kursusmøde.

TILMELDING

Kursusprisen er 400 kr. Dertil kommer betaling for opskriften, 66 kr.
Er du medlem af Knit Sisters' Circle, får du rabat og betaler kun 200 kr. for kurset + 66 kr. for opskrift. Medlemmer af Knit Sisters' Inner Circle kan deltage gratis på kurset, stadig forudsat, at opskriften købes også via Knit Sisters' Studio. Oplys det i kommentarfeltet til bestillingen her i netbutikken, hvis du er medlem. Så fratrækkes din medlemsrabat, før jeg trækker beløbet fra dit kort.

Tilmelding foregår enten

 • pr. sms til butikken 4292 1796
 • ved personlig henvendelse i butikken
 • ved tilmelding her i netbutikken (medlemmer skal huske at oplyse medlemsnummer cust-nr., så beløbet rettes ned før trækning)

Hvis du tilmelder dig i butikken, er det jo oplagt at vælge garn samtidig. Tilmelder du dig via sms eller her i netbutikken, skriver vi sammen om dine ønsker til farver og garn, vi sender dig fotos med farveforslag, og vi afregner med MobilePay. Skriv til os og fortæl, hvad du kunne være interesseret i. Derefter afsender vi dit garn med PostNord (så oplys gerne den pakkeshop, du helst vil afhente ved). Husk, at medlemmer får gratis fragt ved køb af garn for over 700 kr.

 

HVORDAN FOREGÅR ET KURSUS ONLINE HOS KNIT SISTERS' STUDIO?

Uanset om du bor tæt på Middelfart eller meget langt herfra, kan du nu deltage i strikkekurser hos Knit Sisters' Studio.

Vi mødes online på fastsatte tidspunkter - og vi mødes i Facebook-gruppen 'når-som-helst'. 

Onlinekurset afvikles via en hermetisk lukket Facebook-gruppe i kombination med møder på Zoom. Er du ingen teknisk nørd, skal du ikke fortvivle - det hele er ganske enkelt og ligetil. Dog er det en forudsætning for deltagelse, at du har en Facebook-profil.

En typisk kursuslektion forløber således:

 • På tidspunktet for lektionen klikker du på Zoom-linket og kommer ind i et 'venterum', indtil Marie-Louise (kursusleder) lukker dig ind.
 • Når alle er kommet med - eller ca. 5 minutter efter starttidspunktet for lektionen - byder Marie-Louise velkommen og går i gang med dagens undervisning. Noget foregår med mundtlig gennemgang, mens andet er ved visning af instruktionsvideoer og selve opskriften undervejs i Zoom-mødet.
 • Undervejs kan alle stille spørgsmål og/eller hjælpe andre med gode råd. Netop denne sparring og udveksling af erfaringer er noget af det allerbedste ved denne gruppe, da man ikke blot lærer af sine egne erfaringer.
 • Vi plejer at nå en runde, hvor hver enkelt kursist viser sit strikketøj frem: Hvor langt er jeg kommet siden sidst? Hvordan går det? Er der udfordringer?
 • Og så når vi også at tale lidt løst og fast om strikkerelaterede emner. 

I Facebook-gruppen (som udelukkende er for kursisterne) finder du instruktionsvideoerne, link til og optagelser af Zoom-møderne (så det gør ikke noget, hvis du ind imellem er forhindret i at deltage på selve mødet) og ikke mindst alle kursisternes opslag med farver, progression, udfordringer og hjælp til hinanden undervejs.

Zoom-møderne kan du deltage i fra både smartphone, tablet og computer. Det vil være en fordel at downloade Zoom-app'en først, men det er ingen betingelse.

 

Når du modtager din faktura og en ordreopdatering med status Klar til afhentning i butikken/Afsendt betyder det, at din tilmelding og betaling er modtaget - og vi glæder os til at se dig til kursusstart. (Du skal altså ikke afhente en adgangsbillet!)

Bemærk: Når du har modtaget din faktura, kan du ikke få refunderet dit deltagergebyr, hvis du skulle blive forhindret i at møde op - men du er velkommen til at lade en anden overtage din plads.

 

 

Kontakt
Tlf/sms: 4292 1796
Mail: store@knitsistersstudio.com

Besøg butikken
Algade 36 (gå-gaden)
5500 Middelfart

Åbningstider
Man-torsdag 10.00-17.30
Fredag          10.00-18.00
Lørdag          10.00-14.00

1. søndag i måneden: 
10.00-15.00

Lukket på helligdage, Grundlovsdag,
24. december samt 31. december.

Gå ikke glip af nyhederne

Ja tak til lækker inspiration pr. mail
Særligt for haveejere