2024 maj/juni Slowly Drifting - kursus i butikken

460,00

Over 4 onsdage i maj og juni strikker vi det skønne sjal Slowly Drifting og leger med farver undervejs.

Model/varenr.: Slowly Drifting

Slowly Drifting af Melanie Berg 

Slowly Drifting er et smuk sjal, der giver dig mulighed for at lege med farver. Designeren foreslår 6 mønsterfarver i en spejling, men du har frit slag! Derudover skal der bruges to hovedfarver.

Der er mange af de hurtige ret-riller i sjalet, og mønsteret fremkommer med bl.a. vævestrik. Dermed strikker vi kun med én farve ad gangen og i et mønster, der er til at huske udenad.

Opskriften er på engelsk - men frygt ej: Jeg har efterhånden haft rigtig mange kursister helt uden engelskkundskaber, der har klaret sig godt igennem. Det handler nemlig i høj grad om at afkode opskriften. Når du har lært at strikke efter en engelsk opskrift, åbner der sig en utroligt stor verden af spændende opskrifter, du kan kaste dig ud i, så find ja-hatten og gå-på-modet frem og lad dig føre trygt igennem Slowly Drifting.

Forudsætninger: Du skal kunne strikke ret og vrang. Intet andet ... resten kommer du til at lære, så bare fordi du hidtil kun har holdt dig til 'sikre strikkeprojekter', skal du ikke holde dig tilbage mht. at deltage i kurset.

Materialer:

  • Rundpind 3.25 mm, 60-80 cm lang. Tykkelsen på pinden skal evt. ændres, så du kan ramme strikkefastheden på 22 masker pr. 10 cm i bredden efter vask og blokning.
  • 297 m garn i bundfarven og 357 m garn i den anden hovedfarve.
    6 mønsterfarver, hhv. 109 m, 45 m, 45 m, 45 m, 71 m og 20 m.

Antal meter vil naturligvis variere fra strikker til strikker. Det oplyste forbrug er opskriftens angivelse.

Garnet skal kunne anvendes til en strikkefasthed på 22 masker = 10 cm i retstrik efter vask og blokning. Typisk et 'pind 3-garn'.

Forslag til garn:

  • LITLG merino singles
  • Gepard CottonWool 3
  • Isager Alpaca 2 (giver et lidt mindre sjal)
  • Filcolana Anina

Hos Knit Sisters' Studio vejleder vi dig naturligvis meget gerne i valg af farver og kvaliteter. Du kan også vælge at strikke i 'garn fra lageret'.

PRISEN ER INKL. OPSKRIFT og naturligvis sørger jeg også for frisk kaffe og te samt lidt til den søde tand. Du får hele opskriften tilsendt på mail. Har du en Ravelry-konto, så oplys gerne dit brugernavn (ikke kodeordet!) i kommentarfeltet, så du får opskriften ind i dit bibliotek med det samme.

Garnet skal du have valgt forud for første kursusgang - der er ikke tid på selve aftenen til at klare dette - men kommer du en times tid før kursusstart, så kan vi udmærket nå det.

Kursus-onsdage: 15/5, 22/5, 12/6 og 19/6. Alle gange i tidsrummet 18.00 - 20.00.

Afsæt nogle timer til strik hjemme mellem hver kursusgang.

Medbring de nødvendige materialer. Jeg sørger for, at der er både frisk te og kaffe på kanderne samt lidt til den søde tand.

Max. 20 deltagere

Sted: Knit Sisters' Studio, Algade 36, st., Middelfart

Pris: 460 kr. (400,- for kursus og 60,- for opskrift) Er du medlem af Knit Sisters' Inner Circle, betaler du kun for opskriften. Er du medlem af Knit Sisters' Circle, er den samlede pris 260 kr. Oplys det i kommentarfeltet til bestillingen, hvis du er medlem. Så fratrækkes din medlemsrabat, før jeg trækker beløbet fra dit kort.

Underviser: Marie-Louise Veber Paustian, indehaver af Knit Sisters' Studio

 

Når du modtager din faktura og en ordreopdatering med status Klar til afhentning i butikken betyder det, at din tilmelding og betaling er modtaget - og vi glæder os til at se dig til kursusstart. (Du skal altså ikke afhente en adgangsbillet!)

Bemærk: Når du har modtaget din faktura, kan du ikke få refunderet dit deltagergebyr, hvis du skulle blive forhindret i at møde op - men du er velkommen til at lade en anden overtage din plads.

 

 

Kontakt
Tlf/sms: 4292 1796
Mail: store@knitsistersstudio.com

Besøg butikken
Algade 36 (gå-gaden)
5500 Middelfart

Åbningstider
Man-torsdag 10.00-17.30
Fredag          10.00-18.00
Lørdag          10.00-14.00

1. søndag i måneden: 
10.00-15.00

Lukket på helligdage, Grundlovsdag,
24. december samt 31. december.

Gå ikke glip af nyhederne

Ja tak til lækker inspiration pr. mail
Særligt for haveejere