2024 maj onlinekursus Beautyberry

478,00

I maj kan du være med til at strikke den smukke sommertop Beautyberry på onlinekursus - så du kan deltage, hvor end du befinder dig. Kursusmøderne optages, så du aldrig går glip af noget. 

Model/varenr.: 2024 Beautyberry

Beautyberry af Jamie Hofffman (Knitosophy Design)

Beautyberry er en skøn sommertop med et trekantet blondepanel foran, og vi strikker den sammen på onlinekurset i maj.

Foruden at have det hyggeligt sammen, skal vi naturligvis også lære noget, og her er der stor forskel fra strikker til strikker på, hvad der skal læres. Kan du strikke ret og vrang, er du dygtig nok til at deltage, for resten kan du lære undervejs.

Blondepanelet kan strikkes efter diagram eller efter tekst. Det er helt op til dig, men det er jo en god anledning til at få lært at læse diagrammer. Vi skal også arbejde lidt med individuel tilpasning og dét at vælge den rette størrelse, for vi har jo forskellige kropsfaconer at tage højde for. 

Beautyberry strikkes nedefra-op i ét stykke. Når vi kommer til ærmegabene, strikker vi frem og tilbage på hhv. for- og bagstykke, og vi ender med at sy skulderstropperne sammen.

Opskriften er på engelsk - men frygt ej: Jeg har efterhånden haft rigtig mange kursister helt uden engelskkundskaber, der har klaret sig godt igennem. Det handler nemlig i høj grad om at afkode opskriften. Når du har lært at strikke efter en engelsk opskrift, åbner der sig en utroligt stor verden af spændende opskrifter, du kan kaste dig ud i, så find ja-hatten og gå-på-modet frem og lad dig føre trygt igennem Beauteberry.

Forudsætninger: Du skal kunne strikke ret og vrang. Intet andet ... Resten kommer du til at lære, så bare fordi du hidtil kun har holdt dig til 'sikre strikkeprojekter', skal du ikke holde dig tilbage mht. at deltage i kurset.

Materialer:

 • Rundpind 3.25 mm, 60-80 cm lang. Tykkelsen på pinden skal evt. ændres, så du kan ramme strikkefastheden på 27 masker pr. 10 cm i bredden.
 • 455 (476, 555, 581, 599, 704) (722, 748, 867, 880) (920, 1033, 1074, 1104, 1131) (1280, 1315, 1354, 1376) meter garn
 • Maskemarkører: 3 stk. runde ringe eller 'hængende' samt to oplukkelige.
 • Restegarn/maskeline, snoningspind (eller lille spiralmarkør), stoppenål til hæftning

Antal meter vil naturligvis variere fra strikker til strikker. Det oplyste forbrug er opskriftens angivelse. Mange ønsker at strikke toppen lidt længere og skal derfor bruge lidt mere garn.

Garnet skal kunne anvendes til en strikkefasthed på 27 masker = 10 cm i glatstrik. 

Forslag til garn:

 • LITLG merino singles - håndfarvet, sydamerikansk merino i meget lækker kvalitet
 • Isager Trio 2 - bomuld/viskose/hør, et lækkert sommergarn, men ikke 'elastisk' at strikke med
 • Lana Grossa Setapura, 100% smuk og sommerlig silke (ikke blank)
 • Isager Trio 1 strikket sammen med en anden helt tynd tråd, fx håndfarvet KSS Merino Single Lace
 • Dobbelt KSS Merino Single Lace

Hos Knit Sisters' Studio vejleder vi dig naturligvis meget gerne i valg af farver og kvaliteter. Du kan også vælge at strikke i 'garn fra lageret'.

PRISEN ER INKL. OPSKRIFT. Du får opskriften tilsendt på mail. Har du en Ravelry-konto, så oplys gerne dit brugernavn (ikke kodeordet!) i kommentarfeltet, så du får opskriften ind i dit bibliotek med det samme.

Online kursusmøder: 6/5 kl. 19, 12/5 kl. 10, 21/5 kl. 19, 26/5 kl. 10 og 30/5 kl. 19. (Forbehold for ændringer forbeholdes.)

Afsæt nogle timer til strik hjemme mellem hver kursusmøde.


Pris: 478 kr. (400,- for kursus og 78,- for opskrift) Er du medlem af Knit Sisters' Inner Circle, betaler du kun for opskriften. Er du medlem af Knit Sisters' Circle, er den samlede pris 278 kr. Oplys det i kommentarfeltet til bestillingen, hvis du er medlem. Så fratrækkes din medlemsrabat, før jeg trækker beløbet fra dit kort.

Tilmelding foregår enten

 • pr. sms til butikken 4292 1796
 • ved personlig henvendelse i butikken
 • ved tilmelding her i netbutikken (medlemmer skal huske at oplyse medlemsnummer cust-nr., så beløbet rettes ned før trækning)

Hvis du tilmelder dig i butikken, er det jo oplagt at vælge garn samtidig. Tilmelder du dig via sms, skriver vi sammen om dine ønsker til farver og garn, vi sender dig fotos med farveforslag, og vi afregner med MobilePay. Derefter afsender vi dit garn med PostNord (så oplys gerne den pakkeshop, du helst vil afhente ved). Husk, at medlemmer får gratis fragt ved køb af garn for over 750 kr.


HVORDAN FOREGÅR ET ONLINEKURSUS HOS KNIT SISTERS' STUDIO?

Uanset om du bor tæt på Middelfart eller meget langt herfra, kan du deltage i strikkekurser hos Knit Sisters' Studio. Og du er heller ikke afhængig af at være hjemme. Utallige gange har deltagere været med fra fx sommerhuset, campingpladsen i Italien eller fra togkupeen ...

Vi mødes online på fastsatte tidspunkter - og vi mødes i Facebook-gruppen 'når-som-helst'. 

Onlinekurset afvikles via en hermetisk lukket Facebook-gruppe i kombination med møder på Zoom. Er du ingen teknisk nørd, skal du ikke fortvivle - det hele er ganske enkelt og ligetil. Den allerførste kursusgang bruger vi altid lidt ekstra tid på at sikre, at alle får teknikken til at virke. Det er en forudsætning for deltagelse, at du har en Facebook-profil.

En typisk kursuslektion forløber således:

 • På tidspunktet for lektionen klikker du på Zoom-linket og kommer ind i et 'venterum', indtil Marie-Louise (kursusleder) lukker dig ind.
 • Når alle er kommet med - eller ca. 5 minutter efter starttidspunktet for lektionen - byder Marie-Louise velkommen og går i gang med dagens undervisning. Noget foregår med mundtlig gennemgang, mens andet er ved visning af instruktionsvideoer og selve opskriften undervejs i Zoom-mødet.
 • Undervejs kan alle stille spørgsmål og/eller hjælpe andre med gode råd. Netop denne sparring og udveksling af erfaringer er noget af det allerbedste ved denne gruppe, da man ikke blot lærer af sine egne erfaringer.
 • Vi plejer at nå en runde, hvor hver enkelt kursist viser sit strikketøj frem: Hvor langt er jeg kommet siden sidst? Hvordan går det? Er der udfordringer?
 • Og så når vi også at tale lidt løst og fast om strikkerelaterede emner. 
 • Vi strikker som sådan ikke undervejs på kurset - vi strikker hver for sig mellem mødegangene.

I Facebook-gruppen (som udelukkende er for kursisterne) finder du instruktionsvideoerne, link til og optagelser af Zoom-møderne (så det gør ikke noget, hvis du ind imellem er forhindret i at deltage på selve mødet) og ikke mindst alle kursisternes opslag med farver, progression, udfordringer og hjælp til hinanden undervejs. Gruppen lukker ét år efter kursusstart.

Zoom-møderne kan du deltage i fra både smartphone, tablet og computer. Det vil være en fordel at downloade Zoom-app'en først, men det er ingen betingelse. DU kan ogsålogge på møderne med de koder, der er oplyst i Facebook-gruppen.

Det er langt fra sikkert, at du kan nå at strikke dit projekt færdigt undervejs i kursusperioden - og du skal ikke blive stresset over at nå 'lektien' fra gang til gang. Vi strikker i hvert vores tempo - nogle har meget strikketid, andre mindre. Facebook-gruppen er åben 365 dage, så du har god tid til at spørge, se videoer mv. 

De udmeldte datoer og tidspunkter er med forbehold, da der jo kan opstå uventede situationer, der kræver lidt tilpasning. Det sker yderst sjældent - men det sker.

Marie-Louise Veber Paustian @knitsister_marielouise er underviser på kurset.

 

Når du modtager din faktura og en ordreopdatering med status Klar til afhentning i butikken/Afsendt betyder det, at din tilmelding og betaling er modtaget - og vi glæder os til at se dig til kursusstart. (Du skal altså ikke afhente en adgangsbillet!)

Bemærk: Når du har modtaget din faktura, kan du ikke få refunderet dit deltagergebyr, hvis du skulle blive forhindret i at møde op - men du er velkommen til at lade en anden overtage din plads.

 

 

Kontakt
Tlf/sms: 4292 1796
Mail: store@knitsistersstudio.com

Besøg butikken
Algade 36 (gå-gaden)
5500 Middelfart

Åbningstider
Man-torsdag 10.00-17.30
Fredag          10.00-18.00
Lørdag          10.00-14.00

1. søndag i måneden: 
10.00-15.00

Lukket på helligdage, Grundlovsdag,
24. december samt 31. december.

Gå ikke glip af nyhederne

Ja tak til lækker inspiration pr. mail
Særligt for haveejere