Ghost Dancer - kursus i butikken

460,00

September - oktober

Ghost Dancer 

Model/varenr.: 2023 Ghost Dancer butik

Læs om tilmelding nederst

Ghost Dancer - kursus i butikken

Designer: Melanie Berg

Du vil garanteret få lange, beundrende blikke, når du går gennem gaden med dit Ghost Dancer-sjal med smukt farvespil i geometriske mønstre. Det er hverken svære eller indviklede teknikker, men dét behøver du jo ikke fortælle nogen ;)

Vævestrik er nøgleordet, når vi skal strikke Ghost Dancer, og vi afrunder med en bred, ribbet kant.

Kast dig ud i en leg med farver: Vælg 4 yndlinge, der spiller godt nok sammen til, at de kan ses hver især også i mønster. Tag fx et foto med kameraet indstillet på sort/hvid. Kan du se forskel på de garnerne i gråtoner, vil de som regel også kunne skelnes i farver.

Deltagerforudsætninger: Du skal kunne strikke ret og vrang. Det er ikke en forudsætning, at du har strikket efter en engelsk opskrift tidligere. Og så skal du ha' lidt gå-på-mod.
Du bør lave en strikkeprøve på forhånd, så du sikrer dig, at du på 10 x 10 cm har 24 masker bredden i glatstrik, umiddelbart på pind 3.25.
Er dit strik løsere eller fastere kan du korrigere pindens størrelse hhv. ned eller op. Husk at dampe din strikkeprøve og spænd den lidt op, mens den tørrer, så du får et retvisende billede af strikkeprøven. Springer du strikkeprøven over? Det er helt ok med mig - men det kan så være, der vil være lidt ændringer i den nødvendige garnmængde.

Materialer:

 • Rundpind 3.25 mm, mindst 80 cm lang
 • Garn
  fv. 1: 325 m
  fv. 2: 66 m
  fv. 3: 245 m
  fv. 4: 223 m

Antal meter vil naturligvis variere fra strikker til strikker. Det oplyste forbrug er opskriftens angivelse. Min erfaring er, at de angivne mængder passer, men det kan hurtigt ændre sig, hvis ikke du overholder strikkefastheden. Derfor er det en god idé at måle efter flere gange undervejs i sit strikketøj eller at have lidt ekstra garn.

Forslag til garn:

Du skal brug garn i det, man efter engelske standarder kalder fingering weight. På baggrund af sjalets karakter, vil jeg anbefale

 • LITLG merino singles
 • Filcolana Arwetta
 • Gepard My Fine Wool
 • Isager Alpaca 2
 • eller et andet lækkert garn, du normalt ville strikke glatstrikning på pind 3 med. Resultatet vil klart blive forskelligt i udtryk alt efter dit valg af garn.

Hos Knit Sisters' Studio vejleder vi dig naturligvis meget gerne i valg af farver og kvaliteter - og har du en 'stor rest' liggende hjemme, er du velkommen til at tage den med, så vi kan vejlede dig om, hvordan den kan indgå smukt i din bluse.

PRISEN ER INKL. OPSKRIFT. Opskriften tilsendes pr. mail via sitet Ravelry. Har du en Ravelry-konto, så oplys gerne dit brugernavn (ikke kodeordet og ikke mailadressen!) i kommentarfeltet, så du får opskriften ind i dit bibliotek med det samme.

Kursusaftener: Tirsdage 12/9, 26/9, 3/10 og 10/10. Alle aftener i tidsrummet 18.00 - 20.00. Butikken vil være åben for kursister fra kl. 17.30, og der vil være en kop friskbrygget kaffe/te samt lidt til den søde tand undervejs.
Køb garnet forud for første kursusgang, da der ikke vil være tid til vælge farver og evt. vinde garn op i kursustimerne.

Max. 16 pladser.

Primær underviser: Marie-Louise Veber Paustian

TILMELDING

Kursusprisen er 400 kr. Dertil kommer betaling for opskriften, 60 kr.

Er du medlem af Knit Sisters' Circle, får du rabat og betaler kun 200 kr. for kurset + 60 kr. for opskrift. Medlemmer af Knit Sisters' Inner Circle kan deltage gratis på kurset, stadig forudsat, at opskriften købes også via Knit Sisters' Studio.

Tilmelding foregår enten

 • pr. sms til butikken 4292 1796
 • ved personlig henvendelse i butikken
 • ved tilmelding her i netbutikken (medlemmer skal huske at oplyse medlemsnummer cust-nr., så beløbet rettes ned før trækning)

Hvis du tilmelder dig i butikken, er det jo oplagt at vælge garn samtidig. Tilmelder du dig via sms, skriver vi sammen om dine ønsker til farver og garn, vi sender dig fotos med farveforslag, og vi afregner med MobilePay. Derefter afsender vi dit garn med PostNord (så oplys gerne den pakkeshop, du helst vil afhente ved). Husk, at medlemmer får gratis fragt ved køb af garn for over 750 kr.

Kontakt
Tlf/sms: 4292 1796
Mail: store@knitsistersstudio.com

Besøg butikken
Algade 44 (gå-gaden)
5500 Middelfart

Åbningstider
Man-torsdag 10.00-17.30
Fredag          10.00-18.00
Lørdag          10.00-14.00

1. søndag i måneden: 
10.00-15.00

Lukket på helligdage, Grundlovsdag,
24. december samt 31. december.

Gå ikke glip af nyhederne

Ja tak til lækker inspiration pr. mail
Særligt for haveejere
spacer