Januar '22 Online kursus Waning Lace

Ring for pris
4292 1796

Vær med, når strikkere fra hele landet mødes online til kursus omkring den skønne bluse Waning Lace.

Vi går i gang søndag den 2. januar kl. 10.00.

Model/varenr.: WL online 2022

Læs om tilmelding og pris længere nede

WANING LACE

Designer: Jamie Hoffman

Det er simpelt hen en af mine yndlingsbluser blandt de langærmede. Det smukke mønster på bærestykket udvikler sig til ned under brystet og tilsvarende ud på ærmerne, først med et hulmønster og siden med et reliefmønster. Blusen strikkes oppefra-ned, så det er nemt undervejs at tjekke, om fx størrelsen er korrekt samt at tilpasse længden efter personlige mål og ønsker.

Strikkefastheden for Waning Lace er 25 masker pr. 10 cm i glatstrik, umiddelbart på pind 3.5 mm, men det er jo individuelt fra strikker til strikker, hvilken størrelse pind vi har brug for. Desuden skal der også bruges en pind 2.75 mm (eller 0.75 mm tyndere end den pind, du opnår strikkefastheden på).

Opskriften Har følgende størrelser med overvidden på det færdige arbejde angivet i parentes: XS (81 cm), S (91 cm), M (100 cm), L (110 cm), XL (121 cm), 2XL (130 cm), 3XL (141 cm), 4XL (152 cm), 5XL (161 cm). Bevægelsesfriheden (positive ease) anbefales til 0-5 cm (så vil mønsteret blive 'fyldt ud' og fremstå smukkest).

Du får brug for garn i tykkelsen 'fingering', og jeg vil foreslå

  • merino singles fra LITLG eller Qing Fibre (235 kr. pr. 366 m)
  • Sock, 2-trådet merino fra Malabrigo (160 kr. pr. 400 m)
  • Anina fra Filcolana (55 kr. pr. 210 m)
  • CottonWool3 fra Gepard (45 kr. pr. 230 m)
  • Organic Wool fra Krea Deluxe (65 kr. pr. 150 m)

Du skal til de respektive størrelser bruge følgende antal meter: 878, 1006, 1170, 1326, 1490, 1747, 1929, 2140, 2295.

Derudover skal du bruge 1 unik markør og 4 øvrige, en stoppenål til at hæfte ender med samt restegarn eller maske-liner til brug, når ærmemaskerne skal hvile.

Opskriften er på engelsk, og den vil ikke blive oversat. Forvent derimod masser af vejledning til at læse og forstå de engelske strikkeudtryk.

 

TILMELDING

Kursusprisen er 400 kr. Dertil kommer betaling for opskriften, 66 kr.
Er du medlem af Knit Sisters' Circle, får du rabat og betaler kun 200 kr. for kurset + 66 kr for opskrift. Medlemmer af Knit Sisters' Inner Circle kan deltage gratis på kurset, stadig forudsat, at opskriften købes også.

Tilmelding foregår pr. sms 4292 1796 eller ved personlig henvendelse i butikken.
Hvis du tilmelder dig i butikken, er det jo oplagt at vælge garn samtidig. Tilmelder du dig via sms, skriver vi sammen om dine ønsker til farver, vi sender dig fotos med farveforslag, og vi afregner med MobilePay. Derefter afsender vi dit garn med PostNord (så oplys gerne, hvilken pakkeshop du helst vil afhente ved). 

 

HVORDAN FOREGÅR ET KURSUS ONLINE HOS KNIT SISTERS' STUDIO?

Uanset om du bor tæt på Middelfart eller meget langt herfra, kan du nu deltage i strikkekurser hos Knit Sisters' Studio.

Vi mødes online på fastsatte tidspunkter - og vi mødes i Facebook-gruppen 'når-som-helst'. 

Onlinekurset afvikles via en hermetisk lukket Facebook-gruppe i kombination med møder på Zoom. Er du ingen teknisk nørd, skal du ikke fortvivle - det hele er ganske enkelt og ligetil. Dog er det en forudsætning for deltagelse, at du har en Facebook-profil.

En typisk kursuslektion forløber således:

  • På tidspunktet for lektionen klikker du på Zoom-linket og kommer ind i et 'venterum', indtil Marie-Louise (kursusleder) lukker dig ind.
  • Når alle er kommet med - eller ca. 5 minutter efter starttidspunktet for lektionen - byder Marie-Louise velkommen og går i gang med dagens undervisning. Noget foregår med mundtlig gennemgang, mens andet er ved visning af instruktionsvideoer og selve opskriften undervejs i Zoom-mødet.
  • Undervejs kan alle stille spørgsmål og/eller hjælpe andre med gode råd. Netop denne sparring og udveksling af erfaringer er noget af det allerbedste ved denne gruppe, da man ikke blot lærer af sine egne erfaringer.
  • Vi plejer at nå en runde, hvor hver enkelt kursist viser sit strikketøj frem: Hvor langt er jeg kommet siden sidst? Hvordan går det? Er der udfordringer?
  • Og så når vi også at tale lidt løst og fast om strikkerelaterede emner. 

I Facebook-gruppen (som udelukkende er for kursisterne) finder du instruktionsvideoerne, link til og optagelser af Zoom-møderne (så det gør ikke noget, hvis du ind imellem er forhindret i at deltage på selve mødet) og ikke mindst alle kursisternes opslag med farver, progression, udfordringer og hjælp til hinanden undervejs.

Zoom-møderne kan du deltage i fra både smartphone, tablet og computer. Det vil være en fordel at downloade Zoom-app'en først, men det er ingen betingelse. 

Kurset er det 13. i rækken af onlinekurser afholdt af Knit Sisters' Studio, så kursusformen er gennemprøvet og godkendt af flere hundrede kursister. Kan du strikke ret og vrang, er du 'dygtig nok' til at deltage.

Kontakt
Tlf/sms: 4292 1796
Mail: store@knitsistersstudio.com

Besøg butikken
Algade 44 (gå-gaden)
5500 Middelfart

Åbningstider
Man-torsdag 10.00-17.30
Fredag          10.00-18.00
Lørdag          10.00-14.00

1. søndag i måneden: 
10.00-15.00

Lukket på helligdage, Grundlovsdag,
24. december samt 31. december.

Gå ikke glip af nyhederne

Ja tak til lækker inspiration pr. mail
Særligt for haveejere