Juni '22 Online kursus Persian Dreams

Ring for pris
4292 1796

Vær med, når vi sammen strikker felter med persisk inspireret mønster - måske til en pude, måske til et helt tæppe.

Model/varenr.: PD online 2022

Læs om tilmelding og pris længere nede

PERSIAN DREAMS

Designer: Jenise Hope


Det bli'r sjovt, når vi skal lære nye teknikker sammen på onlinekurset Persian Dreams: strikke rundt indefra og ud i sekskanter, flerfarvestrik, blokning til mål, sammensyning af uaflukkede masker samt kantning.

Måske er du bare nysgerrig på teknikkerne og vælger at strikke et enkelt felt eller to? Måske kan du slet ikke slippe det igen og 'bliver nødt til' at strikke flere sekskanter til en mindre eller større plaid? I så fald er det et rigtig godt ferieprojekt, du her kaster dig ud i.

Til hver sekskant går der omtrent 100 m garn i bundfarven. Derudover skal du bruge et antal farver til mønster. Du bestemmer helt selv, hvor mange mønsterfarver du ønsker at bruge; en enkelt er helt ok, og mange er også perfekt.

Garntykkelsene er et 'klassisk pind 3-garn', dvs. omtrent 175-200 m på 50 gram. Sekskanternes størrelse vil variere lidt i forhold til, hvor tykt et garn du anvender. Det er derfor vigtigt, du bruger samme tykkelse gennem hele arbejdet, hvis du skal sætte felter sammen.

Strikkefasthed: 32 masker på 10 cm strikket på pind 2.75 mm. Det kan udmærket lade sig gøre at strikke med fx 26-28 masker i strikkefasthed, men det er vigtigt, at arbejdet bliver relativt tæt.

TILMELDING

Kursusprisen er 400 kr. Dertil kommer betaling for opskriften, 55 kr.
Er du medlem af Knit Sisters' Circle, får du rabat og betaler kun 200 kr. for kurset + 55 kr. for opskrift. Medlemmer af Knit Sisters' Inner Circle kan deltage gratis på kurset, stadig forudsat, at opskriften købes også via Knit Sisters' Studio.

Tilmelding foregår pr. sms 4292 1796 eller ved personlig henvendelse i butikken.
Hvis du tilmelder dig i butikken, er det jo oplagt at vælge garn samtidig. Tilmelder du dig via sms, skriver vi sammen om dine ønsker til farver, vi sender dig fotos med farveforslag, og vi afregner med MobilePay. Derefter afsender vi dit garn med PostNord (så oplys gerne, hvilken pakkeshop du helst vil afhente ved). 

 

HVORDAN FOREGÅR ET KURSUS ONLINE HOS KNIT SISTERS' STUDIO?

Uanset om du bor tæt på Middelfart eller meget langt herfra, kan du nu deltage i strikkekurser hos Knit Sisters' Studio.

Vi mødes online på fastsatte tidspunkter - og vi mødes i Facebook-gruppen 'når-som-helst'. 

Onlinekurset afvikles via en hermetisk lukket Facebook-gruppe i kombination med møder på Zoom. Er du ingen teknisk nørd, skal du ikke fortvivle - det hele er ganske enkelt og ligetil. Dog er det en forudsætning for deltagelse, at du har en Facebook-profil.

En typisk kursuslektion forløber således:

  • På tidspunktet for lektionen klikker du på Zoom-linket og kommer ind i et 'venterum', indtil Marie-Louise (kursusleder) lukker dig ind.
  • Når alle er kommet med - eller ca. 5 minutter efter starttidspunktet for lektionen - byder Marie-Louise velkommen og går i gang med dagens undervisning. Noget foregår med mundtlig gennemgang, mens andet er ved visning af instruktionsvideoer og selve opskriften undervejs i Zoom-mødet.
  • Undervejs kan alle stille spørgsmål og/eller hjælpe andre med gode råd. Netop denne sparring og udveksling af erfaringer er noget af det allerbedste ved denne gruppe, da man ikke blot lærer af sine egne erfaringer.
  • Vi plejer at nå en runde, hvor hver enkelt kursist viser sit strikketøj frem: Hvor langt er jeg kommet siden sidst? Hvordan går det? Er der udfordringer?
  • Og så når vi også at tale lidt løst og fast om strikkerelaterede emner. 

I Facebook-gruppen (som udelukkende er for kursisterne) finder du instruktionsvideoerne, link til og optagelser af Zoom-møderne (så det gør ikke noget, hvis du ind imellem er forhindret i at deltage på selve mødet) og ikke mindst alle kursisternes opslag med farver, progression, udfordringer og hjælp til hinanden undervejs.

Zoom-møderne kan du deltage i fra både smartphone, tablet og computer. Det vil være en fordel at downloade Zoom-app'en først, men det er ingen betingelse.

Kontakt
Tlf/sms: 4292 1796
Mail: store@knitsistersstudio.com

Besøg butikken
Algade 44 (gå-gaden)
5500 Middelfart

Åbningstider
Man-torsdag 10.00-17.30
Fredag          10.00-18.00
Lørdag          10.00-14.00

1. søndag i måneden: 
10.00-15.00

Lukket på helligdage, Grundlovsdag,
24. december samt 31. december.

Gå ikke glip af nyhederne

Ja tak til lækker inspiration pr. mail
Særligt for haveejere