Maj '22 Online kursus Lotus

Ring for pris
4292 1796

Vær med, når strikkere fra hele landet mødes online for at strikke blusen Lotus - enten med korte eller lange ærmer.
Vi går i gang tirsdag den 10/5 kl. 19.00.

Model/varenr.: Lotus online

Læs om tilmelding og pris længere nede

Lotus

Designer: Sarah Bleau

Med sit smukke, meget elegante og omfangsrige blondemønster på bærestykket skiller Lotus-blusen sig ud fra mængden. Lotus strikkes oppefra-ned og er med lange ærmer anvendelig som bluse hele året. Du kan også udmærket vælge kun at strikke korte ærmer og opnå en skøn sommerbluse som resultat.

Forudsætninger: Du skal kunne strikke ret og vrang. Resten lærer du på kurset (også at strikke efter en engelsk opskrift, så frygt ej heller dét!)

Størrelser: XS (S, M, L, XL, 2XL, 3XL)
Overvidde: Se alle mål i skemaet (foto)
Designerens anbefaling mht. bevægelsesrum/positive ease: + 5-10 cm

Garnforbrug antal garnfed a' 365 m (100 g)
3 (3,4,4,5,6,6) fed

Strikkefasthed 26 m/10 cm (40 pinde i højden)

Rundpinde i tykkelserne 2.50 mm og 3.25 mm skal vi bruge. Regulér din pindstørrelse i forhold til, om du strikker løst/fast. Du skal ramme en strikkefasthed på 26 masker i glatstrik, let blokket. Såvel 40 cm som 80 cm længde rundpind får du brug for.

Du får brug for garn i tykkelsen 'fingering', og jeg vil foreslå

 • merino singles fra LITLG eller Qing Fibre (235 kr. pr. 366 m)
 • Sock, 2-trådet merino fra Malabrigo (160 kr. pr. 400 m)
 • CottonWool 3 fra Gepard (45 kr. pr. 230 m)
 • Anina fra Filcolana (55 kr. pr. 210 m)
 • Isager Alpaca 2 (57 kr. for 250 m)
 • Organic Wool fra Krea Deluxe (65 kr. pr. 150 m)

Derudover skal du bruge en maskemarkør til omgangens begyndelse og yderligere 17 (18, 21, 23, 25, 27, 29) markører til inddeling i henhold til diagram, maskeliner eller restegarn til at sætte ærmemasker på hvil og en stoppenål til at hæfte ender med.

Opskriften er på engelsk, og den vil ikke blive oversat. Forvent derimod masser af vejledning til at læse og forstå de engelske strikkeudtryk. Du vil eeeeelske at kunne strikke efter engelske opskrifter.

 

TILMELDING

Kursusprisen er 400 kr. Dertil kommer betaling for opskriften, 56 kr.
Er du medlem af Knit Sisters' Circle, får du rabat og betaler kun 200 kr. for kurset + 56 kr. for opskrift. Medlemmer af Knit Sisters' Inner Circle kan deltage gratis på kurset, stadig forudsat, at opskriften købes også via Knit Sisters' Studio.

Tilmelding foregår pr. sms 4292 1796 eller ved personlig henvendelse i butikken.
Hvis du tilmelder dig i butikken, er det jo oplagt at vælge garn samtidig. Tilmelder du dig via sms, skriver vi sammen om dine ønsker til farver, vi sender dig fotos med farveforslag, og vi afregner med MobilePay. Derefter afsender vi dit garn med PostNord (så oplys gerne, hvilken pakkeshop du helst vil afhente ved). 

 

HVORDAN FOREGÅR ET KURSUS ONLINE HOS KNIT SISTERS' STUDIO?

Uanset om du bor tæt på Middelfart eller meget langt herfra, kan du nu deltage i strikkekurser hos Knit Sisters' Studio.

Vi mødes online på fastsatte tidspunkter - og vi mødes i Facebook-gruppen 'når-som-helst'. 

Onlinekurset afvikles via en hermetisk lukket Facebook-gruppe i kombination med møder på Zoom. Er du ingen teknisk nørd, skal du ikke fortvivle - det hele er ganske enkelt og ligetil. Dog er det en forudsætning for deltagelse, at du har en Facebook-profil.

En typisk kursuslektion forløber således:

 • På tidspunktet for lektionen klikker du på Zoom-linket og kommer ind i et 'venterum', indtil Marie-Louise (kursusleder) lukker dig ind.
 • Når alle er kommet med - eller ca. 5 minutter efter starttidspunktet for lektionen - byder Marie-Louise velkommen og går i gang med dagens undervisning. Noget foregår med mundtlig gennemgang, mens andet er ved visning af instruktionsvideoer og selve opskriften undervejs i Zoom-mødet.
 • Undervejs kan alle stille spørgsmål og/eller hjælpe andre med gode råd. Netop denne sparring og udveksling af erfaringer er noget af det allerbedste ved denne gruppe, da man ikke blot lærer af sine egne erfaringer.
 • Vi plejer at nå en runde, hvor hver enkelt kursist viser sit strikketøj frem: Hvor langt er jeg kommet siden sidst? Hvordan går det? Er der udfordringer?
 • Og så når vi også at tale lidt løst og fast om strikkerelaterede emner. 

I Facebook-gruppen (som udelukkende er for kursisterne) finder du instruktionsvideoerne, link til og optagelser af Zoom-møderne (så det gør ikke noget, hvis du ind imellem er forhindret i at deltage på selve mødet) og ikke mindst alle kursisternes opslag med farver, progression, udfordringer og hjælp til hinanden undervejs.

Zoom-møderne kan du deltage i fra både smartphone, tablet og computer. Det vil være en fordel at downloade Zoom-app'en først, men det er ingen betingelse.

Kontakt
Tlf/sms: 4292 1796
Mail: store@knitsistersstudio.com

Besøg butikken
Algade 44 (gå-gaden)
5500 Middelfart

Åbningstider
Man-torsdag 10.00-17.30
Fredag          10.00-18.00
Lørdag          10.00-14.00

1. søndag i måneden: 
10.00-15.00

Lukket på helligdage, Grundlovsdag,
24. december samt 31. december.

Gå ikke glip af nyhederne

Ja tak til lækker inspiration pr. mail
Særligt for haveejere