Marts '22 Online kursus Primavera

Ring for pris
4292 1796

Vær med, når strikkere fra hele landet mødes online til kursus omkring blusen med det smukke bærestykke, Primavera

Vi går i gang søndag den 6. marts kl. 10.00.

Model/varenr.: PS online 2022

Læs om tilmelding og pris længere nede

Primavera

Designer: Rachel Illsley

Det er en umådeligt smuk bluse, vi skal strikke på kurset i marts. Jeg bruger min egen meget flittigt og nyder det betagende mønster og de små glimt fra den lille, fine glimmertråd, jeg har med i mønsterfarven (de ses ikke på fotos). 

Designeren skriver: Bærestykkets smukke mønstre reflekterer musikkens struktur: en simpel melodi med indbygget kompleksitet, med forskellige elementer i kombinationer og møder indtil klimakset i kaskader af skalaer. Skalaerne der peger nedad spejles i skalaer, der peger op, og på samme måde spejles bærestykket i det nederste mønsterbånd ved livet.

Du vælger selv, om du ønsker en flad eller ombukket halskant. Den ombukkede kant strikkes fast. Foruden at lære dét, vil du på kurset bl.a. lære at strikke efter diagram. vendepinde med German Short Rows samt få fortrolighed med engelske strikkeudtryk. 
Designet giver mulighed for individuel tilpasning af blusens og ærmernes længde samt tilpasing til taljen. Husk blot at have lidt ekstra garn, hvis du skal øge målene.

Forudsætninger: Du skal kunne strikke ret og vrang. Resten lærer du på kurset (også at strikke efter en engelsk opskrift, så frygt ej heller dét!)

Størrelser: XS (S, M, L, XL) (2XL, 3XL, 4XL, 5XL)
Overvidde: 87 (97½, 110, 115½, 125) (134½, 144½, 156½, 163) cm
Designerens anbefaling mht. bevægelsesrum/positive ease: + 7,5 - 25 cm

Garnforbrug: 
Bundfarve: 784 (933, 1063, 1094, 1265) (1310, 1397, 1573, 1619) meter
Mønsterfarve: 225 (254, 284, 298, 318) (342, 372, 401, 416) meter

Strikkefasthed 26 m/10 cm

Rundpinde i tykkelserne 2.75 mm og 3.25 mm skal vi bruge. Regulér din pindstørrelse i forhold til, om du strikker løst/fast. Du skal ramme en strikkefasthed på 26 masker i glatstrik, let blokket.

Du får brug for garn i tykkelsen 'fingering', og jeg vil foreslå

  • merino singles fra LITLG eller Qing Fibre (235 kr. pr. 366 m)
  • Sock, 2-trådet merino fra Malabrigo (160 kr. pr. 400 m)
  • Anina fra Filcolana (55 kr. pr. 210 m)
  • Isager Alpaca 2 (57 kr. for 250 m)
  • Organic Wool fra Krea Deluxe (65 kr. pr. 150 m)

Derudover skal du bruge en maskemarkører, maskeliner eller restegarn til at sætte ærmemasker på hvil og en stoppenål til at hæfte ender med. Et antal små diagrammarkører vil også være nyttige.

Opskriften er på engelsk, og den vil ikke blive oversat. Forvent derimod masser af vejledning til at læse og forstå de engelske strikkeudtryk.

 

TILMELDING

Kursusprisen er 400 kr. Dertil kommer betaling for opskriften, 70 kr.
Er du medlem af Knit Sisters' Circle, får du rabat og betaler kun 200 kr. for kurset + 70 kr for opskrift. Medlemmer af Knit Sisters' Inner Circle kan deltage gratis på kurset, stadig forudsat, at opskriften købes også.

Tilmelding foregår pr. sms 4292 1796 eller ved personlig henvendelse i butikken.
Hvis du tilmelder dig i butikken, er det jo oplagt at vælge garn samtidig. Tilmelder du dig via sms, skriver vi sammen om dine ønsker til farver, vi sender dig fotos med farveforslag, og vi afregner med MobilePay. Derefter afsender vi dit garn med PostNord (så oplys gerne, hvilken pakkeshop du helst vil afhente ved). 

 

HVORDAN FOREGÅR ET KURSUS ONLINE HOS KNIT SISTERS' STUDIO?

Uanset om du bor tæt på Middelfart eller meget langt herfra, kan du nu deltage i strikkekurser hos Knit Sisters' Studio.

Vi mødes online på fastsatte tidspunkter - og vi mødes i Facebook-gruppen 'når-som-helst'. 

Onlinekurset afvikles via en hermetisk lukket Facebook-gruppe i kombination med møder på Zoom. Er du ingen teknisk nørd, skal du ikke fortvivle - det hele er ganske enkelt og ligetil. Dog er det en forudsætning for deltagelse, at du har en Facebook-profil.

En typisk kursuslektion forløber således:

  • På tidspunktet for lektionen klikker du på Zoom-linket og kommer ind i et 'venterum', indtil Marie-Louise (kursusleder) lukker dig ind.
  • Når alle er kommet med - eller ca. 5 minutter efter starttidspunktet for lektionen - byder Marie-Louise velkommen og går i gang med dagens undervisning. Noget foregår med mundtlig gennemgang, mens andet er ved visning af instruktionsvideoer og selve opskriften undervejs i Zoom-mødet.
  • Undervejs kan alle stille spørgsmål og/eller hjælpe andre med gode råd. Netop denne sparring og udveksling af erfaringer er noget af det allerbedste ved denne gruppe, da man ikke blot lærer af sine egne erfaringer.
  • Vi plejer at nå en runde, hvor hver enkelt kursist viser sit strikketøj frem: Hvor langt er jeg kommet siden sidst? Hvordan går det? Er der udfordringer?
  • Og så når vi også at tale lidt løst og fast om strikkerelaterede emner. 

I Facebook-gruppen (som udelukkende er for kursisterne) finder du instruktionsvideoerne, link til og optagelser af Zoom-møderne (så det gør ikke noget, hvis du ind imellem er forhindret i at deltage på selve mødet) og ikke mindst alle kursisternes opslag med farver, progression, udfordringer og hjælp til hinanden undervejs.

Zoom-møderne kan du deltage i fra både smartphone, tablet og computer. Det vil være en fordel at downloade Zoom-app'en først, men det er ingen betingelse.

Kontakt
Tlf/sms: 4292 1796
Mail: store@knitsistersstudio.com

Besøg butikken
Algade 44 (gå-gaden)
5500 Middelfart

Åbningstider
Man-torsdag 10.00-17.30
Fredag          10.00-18.00
Lørdag          10.00-14.00

1. søndag i måneden: 
10.00-15.00

Lukket på helligdage, Grundlovsdag,
24. december samt 31. december.

Gå ikke glip af nyhederne

Ja tak til lækker inspiration pr. mail
Særligt for haveejere