Online-kursus Sayuri

Ring for pris
4292 1796

Vær med, når strikkere fra hele landet mødes online til kursus omkring den smukke bluse Sayuri.

Vi går i gang onsdag den 5/5 kl. 19.00

Model/varenr.: OK Sayuri

Uanset om du bor tæt på Middelfart eller meget langt herfra, kan du nu deltage i strikkekurser hos Knit Sisters' Studio.

Vi mødes online på fastsatte tidspunkter - og vi mødes i Facebook-gruppen 'når-som-helst'. 

Online-kurset afvikles via en hermetisk lukket Facebook-gruppe i kombination med møder på Zoom. Er du ingen teknisk nørd, skal du ikke fortvivle - det hele er ganske enkelt og ligetil. Dog er det en forudsætning for deltagelse, at du har en Facebook-profil.

En typisk kursuslektion forløber således:

  • På tidspunktet for lektionen klikker du på Zoom-linket og kommer ind i et 'venterum', indtil Marie-Louise (kursusleder) lukker dig ind.
  • Når alle er kommet med - eller ca. 5 minutter efter starttidspunktet for lektionen - byder Marie-Louise velkommen og går i gang med dagens undervisning. Noget foregår med mundtlig gennemgang, mens andet er ved visning af instruktionsvideoer og selve opskriften undervejs i Zoom-mødet.
  • Undervejs kan alle stille spørgsmål og/eller hjælpe andre med gode råd. Netop denne sparring og udveksling af erfaringer er noget af det allerbedste ved denne gruppe, da man ikke blot lærer af sine egne erfaringer :)
  • Vi plejer at nå en runde, hvor hver enkelt kursist viser sit strikketøj frem: Hvor langt er jeg kommet siden sidst? Hvordan går det? Er der udfordringer?
  • Og så når vi også at tale lidt løst og fast om strikkerelaterede emner. 

I Facebook-gruppen (som udelukkende er for kursisterne) finder du instruktionsvideoerne, link til og optagelser af Zoom-møderne (så det gør ikke noget, hvis du ind imellem er forhindret i at deltage på selve mødet), Marie-Louises oversættelse af opskriften som pdf (dvs. i printvenlig version) og ikke mindst alle kursisternes opslag med farver, progression, udfordringer og hjælp til hinanden undervejs. 

Zoom-møderne kan du deltage i fra både smartphone, tablet og computer. Det vil være en fordel at downloade Zoom-app'en først, men det er ingen betingelse. 

 

SAYURI

Denne smukke bluse er strikket i et relativt tyndt garn, der matcher en strikkefasthed på 25 masker/10 cm. Den strikkes oppefra-ned. Halskanten bølger som en muslingekant, og hele bærestykket er prydet med et meget fint hulmønster. Sayuri betyder 'lille lilje' på japansk og henviser til bærestykkets fine, blomsterlignende motiver.

Sayuri har 3/4-ærmer. Vær opmærksom på at købe ekstra garn, såfremt du ønsker ærmer i fuld længde.

TILMELDING

Kursusprisen varierer efter, hvilket garn fra Knit Sisters' Studio du vælger at strikke Sayuri i - eller om du måske vælger at bruge garn 'fra lageret'/anden butik. Du er meget velkommen til at deltage, uanset dit garnvalg.

Tilmelding foregår pr. sms 4292 1796 eller ved personlig henvendelse i butikken.
Hvis du tilmelder dig i butikken, er det jo oplagt at vælge garn samtidig. Tilmelder du dig via sms, skriver vi sammen om dine ønsker til farver og garnkvalitet, vi sender dig fotos med farveforslag, og vi afregner med MobilePay. Derefter afsender vi dit garn med PostNord (så oplys gerne, hvilken pakkeshop du helst vil afhente ved). 

I skemaet herunder kan du se de overvidder, den færdige bluse ender med at få (såfremt du overholder strikkefastheden), og du kan også se priserne på garn og kursus. Opskriften indgår som en del af kursusudgiften.