Party People - kursus i butikken

450,00

Oktober - november

Party People er et superlækkert sjal med smukke strikketeknikker.

Model/varenr.: 2023 Party People butik

Læs om tilmelding nederst

Party People - kursus i butikken

Designer: Cally Monster

Lad kreativiteten få frit spil og leg med farver i forskellige strikkemønstre og spændende teknikker med Party People-sjalet. 

Om du strikker med to hovedfarver og én 'pop'farve, eller om du mixer 3 eller flere farver, er helt op til dig. I alt skal du bruge omkring 750 meter. 


Deltagerforudsætninger:
Du skal kunne strikke ret og vrang. Det er ikke en forudsætning, at du har strikket efter en engelsk opskrift tidligere. Og så skal du ha' lidt gå-på-mod.Materialer:

  • Rundpind 3.75 mm og 4.50 mm
  • Omtrent 2 x 350 m garn + 40 m i en kontrastfarve i såkaldt fingering weight, dvs. typisk pind 3-garn med en løbelængde på 360-400 m pr. 100 g.

Antal meter vil naturligvis variere fra strikker til strikker. Det oplyste forbrug er opskriftens angivelse. Min erfaring er, at de angivne mængder passer, men det kan hurtigt ændre sig, hvis ikke du har samme strikkefasthed som designeren. Derfor er det en god idé at have lidt ekstra garn.

Forslag til garn:

Du skal brug garn i det, man efter engelske standarder kalder fingering weight. På baggrund af sjalets karakter, vil jeg anbefale

  • LITLG merino singles
  • Filcolana Arwetta
  • Isager Alpaca 2
  • eller et andet lækkert garn, du normalt ville strikke glatstrikning på pind 3 med. Resultatet vil klart blive forskelligt i udtryk alt efter dit valg af garn.

Hos Knit Sisters' Studio vejleder vi dig naturligvis meget gerne i valg af farver og kvaliteter - og har du en 'stor rest' liggende hjemme, er du velkommen til at tage den med, så vi kan vejlede dig om, hvordan den kan indgå smukt i dit sjal.

PRISEN ER INKL. OPSKRIFT. Opskriften tilsendes pr. mail via sitet Ravelry. Har du en Ravelry-konto, så oplys gerne dit brugernavn (ikke kodeordet og ikke mailadressen!) i kommentarfeltet, så du får opskriften ind i dit bibliotek med det samme.

Kursusaftener: Mandage 23/10, 30/10, 6/11, 13/11 og 20/11. Alle aftener i tidsrummet 18.00 - 20.00. Butikken vil være åben for kursister fra kl. 17.30, og der vil være en kop friskbrygget kaffe/te samt lidt til den søde tand undervejs.
Køb garnet forud for første kursusgang, da der ikke vil være tid til vælge farver og evt. vinde garn op i kursustimerne.

Max. 16 pladser.

Primær underviser: Karin Orneborg Davidsen

TILMELDING

Kursusprisen er 400 kr. Dertil kommer betaling for opskriften, 50 kr.

Er du medlem af Knit Sisters' Circle, får du rabat og betaler kun 200 kr. for kurset + 50 kr. for opskrift. Medlemmer af Knit Sisters' Inner Circle kan deltage gratis på kurset, stadig forudsat, at opskriften købes også via Knit Sisters' Studio.

Tilmelding foregår enten

  • pr. sms til butikken 4292 1796
  • ved personlig henvendelse i butikken
  • ved tilmelding her i netbutikken (medlemmer skal huske at oplyse medlemsnummer cust-nr., så beløbet rettes ned før trækning)

Hvis du tilmelder dig i butikken, er det jo oplagt at vælge garn samtidig. Tilmelder du dig via sms, skriver vi sammen om dine ønsker til farver og garn, vi sender dig fotos med farveforslag, og vi afregner med MobilePay. Derefter afsender vi dit garn med PostNord (så oplys gerne den pakkeshop, du helst vil afhente ved). Husk, at medlemmer får gratis fragt ved køb af garn for over 750 kr.

Kontakt
Tlf/sms: 4292 1796
Mail: store@knitsistersstudio.com

Besøg butikken
Algade 44 (gå-gaden)
5500 Middelfart

Åbningstider
Man-torsdag 10.00-17.30
Fredag          10.00-18.00
Lørdag          10.00-14.00

1. søndag i måneden: 
10.00-15.00

Lukket på helligdage, Grundlovsdag,
24. december samt 31. december.

Gå ikke glip af nyhederne

Ja tak til lækker inspiration pr. mail
Særligt for haveejere
spacer