September '22 Online kursus Autumn in Istanbul

Ring for pris
4292 1796

Vær med, når strikkere fra hele landet mødes online for at strikke et fabelagtigt sjal ved navn Autumn in Istanbul
Vi går i gang tirsdag den 13/9 kl. 19.00.

Model/varenr.: Aut in Ist online 2022

Læs om tilmelding og pris længere nede

Autumn in Istanbul

Autumn in Istanbul er et asymmetrisk, trapezformet sjal, der kombinerer forskellige strikketeknikker, der lader farverne lege med hinanden. Fra bølger med korte rækker til mosaikstrik og hulmønster; det bli'r bestemt ikke kedeligt at strikke dette sjal, der lige vel kan benyttes som tørklæde viklet om halsen såvel som et let sjal over din yndlingskjole eller en skjorte.

Størrelse: Ca. 224 cm x 56 cm

Du skal bruge 3 forskellige farver med omtrent dette garnforbrug
C1: 210 m
C2: 247m
C3:  343m

Du kan vælge mellem mange forskellige typer garn til sjalet. Det eneste kriterium er, at det svarer til 'fingering' tykkelse, dvs. omtrent 180-200 m pr. 50 g. Skal du strikke i det lækreste garn, så vælg blandt de sydamerikanske merinogarner: LITLG merino singles og Qing Fibre merino singles.

Udtrykket på dit færdige arbejde afhænger naturligvis af dit materialevalg. Bruger du fx Isager Alpaca 2 vil sjalet blive en anelse mindre, mens Filcolana Arwetta vil opføre sig en smule tættere end merino singles. Garnvalget er helt op til dig, og vi rådgiver dig meget gerne.

Umiddelbart er en rundpind 3.50 mm 60 cm optimalt. Strikker du almindeligvis løst eller fast, kan det være hhv. pind 3.25 eller 3.75, du skal bruge.

Opskriften er på engelsk - og dét skal du bestemt ikke frygte, heller ikke selvom du aldrig har strikket efter en engelsk opskrift. Hos Knit Sisters' Studio har vi undervist efter engelske strikkeopskrifter i alle årene. Og måske er det netop nu, du skal kaste dig ud i det. 

TILMELDING

Kursusprisen er 400 kr. Dertil kommer betaling for opskriften, 68 kr.
Er du medlem af Knit Sisters' Circle, får du rabat og betaler kun 200 kr. for kurset + 68 kr. for opskrift. Medlemmer af Knit Sisters' Inner Circle kan deltage gratis på kurset, stadig forudsat, at opskriften købes også via Knit Sisters' Studio.

Tilmelding foregår pr. sms 4292 1796 eller ved personlig henvendelse i butikken.
Hvis du tilmelder dig i butikken, er det jo oplagt at vælge garn samtidig. Tilmelder du dig via sms, skriver vi sammen om dine ønsker til farver, vi sender dig fotos med farveforslag, og vi afregner med MobilePay. Derefter afsender vi dit garn med PostNord (så oplys gerne, hvilken pakkeshop du helst vil afhente ved). 

 

HVORDAN FOREGÅR ET KURSUS ONLINE HOS KNIT SISTERS' STUDIO?

Uanset om du bor tæt på Middelfart eller meget langt herfra, kan du nu deltage i strikkekurser hos Knit Sisters' Studio.

Vi mødes online på fastsatte tidspunkter - og vi mødes i Facebook-gruppen 'når-som-helst'. 

Onlinekurset afvikles via en hermetisk lukket Facebook-gruppe i kombination med møder på Zoom. Er du ingen teknisk nørd, skal du ikke fortvivle - det hele er ganske enkelt og ligetil. Dog er det en forudsætning for deltagelse, at du har en Facebook-profil.

En typisk kursuslektion forløber således:

  • På tidspunktet for lektionen klikker du på Zoom-linket og kommer ind i et 'venterum', indtil Marie-Louise (kursusleder) lukker dig ind.
  • Når alle er kommet med - eller ca. 5 minutter efter starttidspunktet for lektionen - byder Marie-Louise velkommen og går i gang med dagens undervisning. Noget foregår med mundtlig gennemgang, mens andet er ved visning af instruktionsvideoer og selve opskriften undervejs i Zoom-mødet.
  • Undervejs kan alle stille spørgsmål og/eller hjælpe andre med gode råd. Netop denne sparring og udveksling af erfaringer er noget af det allerbedste ved denne gruppe, da man ikke blot lærer af sine egne erfaringer.
  • Vi plejer at nå en runde, hvor hver enkelt kursist viser sit strikketøj frem: Hvor langt er jeg kommet siden sidst? Hvordan går det? Er der udfordringer?
  • Og så når vi også at tale lidt løst og fast om strikkerelaterede emner. 

I Facebook-gruppen (som udelukkende er for kursisterne) finder du instruktionsvideoerne, link til og optagelser af Zoom-møderne (så det gør ikke noget, hvis du ind imellem er forhindret i at deltage på selve mødet) og ikke mindst alle kursisternes opslag med farver, progression, udfordringer og hjælp til hinanden undervejs. Gruppen lukker ét år efter kursusstart.

Zoom-møderne kan du deltage i fra både smartphone, tablet og computer. Det vil være en fordel at downloade Zoom-app'en først, men det er ingen betingelse.

Kontakt
Tlf/sms: 4292 1796
Mail: store@knitsistersstudio.com

Besøg butikken
Algade 44 (gå-gaden)
5500 Middelfart

Åbningstider
Man-torsdag 10.00-17.30
Fredag          10.00-18.00
Lørdag          10.00-14.00

1. søndag i måneden: 
10.00-15.00

Lukket på helligdage, Grundlovsdag,
24. december samt 31. december.

Gå ikke glip af nyhederne

Ja tak til lækker inspiration pr. mail
Særligt for haveejere