Strik så det synger med Annette D. og Per Krøis Kjærsgaard 22/10

250,00

UDSOLGT

Et helt unikt arrangement er kommet i stand

- med strikkedesigneren Annette Danielsen og Kære Linedanser-komponisten Per Krøis Kjærsgaard

Model/varenr.: ADPKK 2210

Oplev Annette Danielsen præsentere sine modeller fra bogen Strik så det synger akkompagneret på klaver af komponist og tekstforfatter Per Krøis Kjærsgaard, der bl.a. er ophavsmand til den smukke sang Kære Linedanser.

Denne aften skal vi synge med - både på sange udvalgt af Annette Danielsen OG med på andre sange komponeret af Per Krøis Kjærsgaard. Derfor sikrer vi ekstra god plads/afstand mellem deltagerne og tager naturligvis alle tænkelige Corona-hensyn. Alt efter den aktuelle situation vil mundbind evt. også blive taget i anvendelse, så medbring gerne til eget forbrug. Og ja - vi kan  sagtens synge og nyde strikken, selvom vi evt. har mundbind på.

Arrangementet afholdes på Eisbjerghus Internationale Efterskole. Netop på tidspunktet for arrangementet er hele skolen på fælles udlandsrejse, så vi styrer selv (med grundig hånd) al aftørring med sæbevand, håndsprit osv. 

Der serveres en kop kaffe/te samt kage i pausen.

Pris for arrangementet: 250 kr.

 

Tidspunkt: Torsdag den 22. oktober kl. 18.30 - 20.30

Sted: Eisbjerghus Internationale Efterskole, Eisbjergvej 2, 5580 Nørre Aaby

Deltagerantal: Max. 74 (inkl. behørig afstand)

 

Når vi har modtaget din tilmelding, modtager du straks efter en ordrebekræftelse. Siden 'behandler' vi din ordre, og du modtager en mail om, at din ordre nu er 'Klar til afhentning' samt en faktura. Dette betyder, at alt er gået glat igennem, og du skal blot møde op med din faktura (print eller på skærm) til aftenen som anført ovenfor og oplyse det ordrenummer, der fremgår af fakturaen. Du behøver altså IKKE afhente en billet på forhånd. Modtager du mod forventning ikke en ordrebekræftelse, kan der have indsneget sig en fejl i din mailadresse. I så fald vil jeg bede dig kontakte butikken fx pr. telefon/sms 4292 1796.