UDSKUDT Knit Night Julespecial 2020

250,00

UDSOLGT
Torsdag 26/11 kl. 18.30-21.30

Kom med til årets allerhyggeligste Knit Night Julespecial - med strikketøj, lækker kagetapas fra Stina's, julegløgg, kaffe/te og julebanko med gevinster for over 2000 kr.

Model/varenr.: JuleSpecial 2020
Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.

Vi begynder aftenen kl. 18.30 med en fremvisning af forskellige opstrikkede modeller til ren inspiration for dine glødende pinde. Derefter serverer Stina's et krus juleglögg med hjemmelavet kagetapas samt kaffe og te. Vi runder programmet af med 5 runder bankospil med gevinster for over 2000 kr. Undervejs og efterfølgende er du velkommen til at strikke løs på dit medbragte strikke-/hækletøj frem til kl. 21.30. Kan det blive meget hyggeligere?

Prisen inkluderer et krus juleglögg, kagetapas, kaffe, te og én banko-plade. Ekstra bankoplader kan tilkøbes på forhånd for 25 kr. pr. stk. Den samlede gevinstsum stiger i takt med salget af ekstra bankoplader. Husk at medbringe små 'brikker' til at placere på dine plader.

Max. 35 pladser

Sted: Café Stina's, Algade i Middelfart

Tidspunkt: Torsdag den 26. november kl. 18.31-20.30

Deltagergebyr: 250 kr.

 

Når vi har modtaget din tilmelding, modtager du straks efter en ordrebekræftelse. Siden 'behandler' vi din ordre, og du modtager en mail om, at din ordre nu er 'Klar til afhentning'. Dette betyder, at alt er gået glat igennem, og du skal blot møde op til aftenen som anført ovenfor. Du skal altså IKKE afhente en billet. Modtager du mod forventning ikke en ordrebekræftelse, kan der have indsneget sig en fejl i din mailadresse. I så fald vil jeg bede dig kontakte butikken fx pr. telefon/sms 4292 1796.