Æble/pære-viklerfælde

79,20
99,00
Du sparer: 19,80

Undgå orm i æbler og pærer med den miljørigtige æbleviklerfælde

Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.

Æble/pære-viklerfælde

Den miljørigtige æbleviklerfælde anvendes til beskyttelse af æbler og pærer mod det skadelige insekt æblevikleren. Angreb af æblevikleren ses som 'orm' i æblet. Når vikleren er kommet ind i æblet, er ingen bekæmpelse mulig. Derimod er det muligt at fange de viklere, som endnu ikke har lagt deres æg - hvis man er ude i tide. Følg brugsvejledningen nøje.

Æblevikler-hunnerne tillokker hannerne ved hjælp af duftstoffer - det såkaldte feromon. Æbleviklerfælden indeholder 4 kapsler med feromon - et syntetisk duftstof. Feromonet tiltrækker han-æblevikleren til fælden, og her vil den sidde fast på fældens limbund. Dermed bliver hunnerne ikke befrugtet, og du slipper for 'orm' i æblerne.

Det bedste resultat opnås ved at hænge 1 fælde op pr. 3 frugttræer. Fælden hænges op midt i maj (når træerne er klar til at blomstre - tidspunktet kan variere alt efter vejret). Fælden skal nu hænge i træet i de næste 18 uger. limbund og feromonkapsel skiftes ud med 6 ugers mellemrum (hver feromonkapsel er aktiv i 6 uger). Anvend kun 1 stk. feromonkapsel ad gangen. Fælden skal placeres i hovedhøjde eller ikke under 1½ meter fra jorden i den yderste del af trækronens sydvendte halvdel.

En pakke indeholder 1 fælde, 4 feromonkapsler og 4 limbunde - passende til tre æbletræer i én sæson.