OneLeg

255,20
319,00
Du sparer: 63,80

Skån knæ og ryg, når bedet luges, græskanterne trimmes eller havens bær plukkes. Med en OneLeg sikre du dig en ergonomisk korrekt stilling. Vælg mellem 13 farver

Det valgte produkt kan desværre ikke bestilles.

OneLeg - et-benet taburet

OneLeg er en utroligt populær ergonomisk skammel til opgaver i gulv- og jordhøjde, fordi du skåner knæ og ryg, når bedet skal luges, græskanterne trimmes eller havens bær skal plukkes.

OneLeg er designet med en unik fod, der giver dig mulighed for at vippe til alle sider og dreje 360o rundt om dig selv. Det giver en rigtig stor arbejdsradius uden at belaste knæ og ryg. Og selvom skamlen er ét-benet, bliver den stående, efter du har rejst dig.

OneLeg er designet med et enkelt og stilrent udtryk. Den er handy, vejer kun 1 kg og er 32 cm høj.

Med OneLeg bliver det lidt nemmere at finde en siddeplads ved slotskoncerter, festivaller og lignende. Men også indendørs vil OneLeg finde sin plads, f.eks. hvis du skal vaske køkkenskabe, børste hunden, lege med børn eller børnebørn eller blot har brug for en ekstra siddeplads ved sofabordet.

OneLeg er udført i robust polyethylen og naturligvis både uv- og vejrbestandig.

Vælg mellem 13 forskellige farver (nogle farver er af og til midlertidigt udsolgt. Hvis vi ikke kender datoen for, hvornår de kommer, kan de ikke bestilles)

Mulighed for tilkøb (se i varekategorien Skamler & knæpuder):

  • Praktisk stofpose, lige til at ta’ over skulderen eller på ryggen og med på tur.
  • Skridsikring i silikone, der anbefales at sætte under foden, hvis skamlen skal bruges på glatte gulve, f.eks. fliser, eller på gulve indendørs.
  • Top i silikone, hvis du skal sidde længe på din OneLeg eller har glatte bukser på.

Tip: Vælg ikke samme farve skridsikring og sædeovertræk som selve OneLeg-skamlen, da farvetonerne ikke er helt ens, og det derfor ikke vil se pænt ud.