Sneglefælde

42,00
52,50
Du sparer: 10,50

Med Gufle Sneglefælder kan du fange sneglene helt uden brug af giftig kemi og uden at komme i berøring med sneglene.

Model/varenr.: 11125

4 stk. pr. pose

Gufle Sneglefælder er en miljørigtig løsning til alle haveejere, som lider under tilstedeværelsen af snegle uden hus, og som ønsker at tage kampen op uden at efterlade spor i naturen.

  • hygiejninsk
  • billigt
  • effektivt
  • kan genbruges
  • skånsom mod miljøet

Genbrug dine mælkekartoner som fælde: I den tomme karton hældes/lægges lidt lokkemiddel som fx øl, salat eller agurk. Når lokkemidlet er på plads, monteres Gufle Sneglefælde, hvorefter kartonen med fælden placeres et fugtigt eller skyggefuldt sted. Når sneglene får færten af lokkemidlet, kryber de ind ad indløbet til fælden og er nu fanget. Gufle Sneglefældens lukkemekanisme gør, at sneglen ikke kan komme ud igen.

Når fælden har været i brug i ca. 1 uge, fjernes fælden fra kartonen. Kartonen lukkes og bortskaffes.

Fælden er til genbrug, dvs. den skal ikke kasseres men kan bruges igen og igen. Miljøbelastningen er derfor mindst mulig. Derudover er fælden hygiejninsk, da man ingen kontakt har med sneglene, der kan bære på diverse bakterier.

Passer til kartoner både med skruelåg og med traditionel åbning (tilsætningsstykker medfølger). Vær dog opmærksom på, at nogle producenter har gjort hullet med skruelåg større gennem de seneste år. Du kan evt. tilpasse med modeller-voks. I min lokale Fakta-butik forhandles Thise-mælk, hvor hullet stadig er i den rette størrelse til sneglefælderne.

Materiale: Plast

Antal: 4 stk.