Den første, nærmest ikoniske kollektion fra GardenGirl

Roses-kollektionen fra GardenGirl er indbegrebet af femininitet samtidig med, at tøjet er praktisk, holdbart, nemt at holde rent og dejligt behageligt at have på. Det smukke Roses-mønster var GardenGirls første design, og det er stadig utroligt populært.

Trods det lyse og lidt sarte look, holder GardenGirl Roses-kollektionen til det store slid, og selvom du virkelig går til den i haven, så skal selv bukserne nok blive rene igen efter en god vask i maskinen.

Bemærk, at GardenGirl-bukser og -overalls tåler vask ved 60 grader - selvom 30-40 grader oftest er tilstrækkeligt for et rent resultat.

Vælg den rette størrelse - se størrelsesguiden

0 anmeldelser
649,00
-20%
0 anmeldelser
449,00
559,00
Du sparer: 110,00
Populær
1 anmeldelser
729,00

Feminint og sart GardenGirl-udtryk

Bare rolig - jeg mener det virkelig, når jeg siger, det kun er udtrykket, der er sart. Mine egne GardenGirl-bukser i Roses-mønsteret har været nærmest sorte af min gode, fynske havemuld - og er blevet rene igen efter en 60-graders vask i maskinen. Og de har holdt i utallige år. Til både slid og vask.

Og jeg elsker virkelig at have dem på. GardenGirls feminine pasform er yderst komfortabel - og når nu de også er søde at se på, tillader jeg mig også at gå i dem 'til daglig'. Og det generer mig ikke det mindste at smutte en tur forbi supermarkedet på en forårsdag, hvor bukserne er godt brugte... Før jeg havde GardenGirl-bukser, skiftede jeg altid til 'almindeligt' tøj, når jeg viste mig uden for matriklen (man er jo ikke videre fiks i en blå Kansas-overall, vel?)

Med GardenGirls Roses-kollektion kan jeg føle mig godt tilpas, ikke helt ufiks og i lys og let stemning.