Velkommen i garnafdelingenMarie-Louise er indehaver af Knit Sisters' Studio

Der går ikke én dag, uden jeg enten strikker, hækler eller broderer. Jeg kan slet ikke undvære det! Præcis lige som havelivet er livet med kurvene fulde af dejligt garn sanseligt og afstressende. Sjaler og særligt den amerikanske designer Stephen West har fanget min interesse de seneste par år - hvilket tydeligt afspejler sig i min fysiske butik i Middelfart og i udbuddet af kurser.

Godt garn er en hjertesag for mig. Det skal være umagen værd at lægge utallige timer i et godt stykke håndarbejde - resultatet skal stå mål med anstrengelserne. Og jeg kunne ikke drømme om at kalde et garn blødt, hvis ikke den sarte hud på min hals var enig med mig.
Jeg er nemli' meget 'uldforskrækket' ... 

Du er altid velkommen til at kontakte mig eller mine kompetente kollegaer.

Velkommen. Nyd turen rundt blandt det skønneste garn ♥ Marie-Louise

Vælg garn efter temperament, efter årstid, efter følsomhed eller efter formål. Det rette valg af garntype kan være afgørende for det flotte resultat, når du strikker eller hækler. Vidste du fx, at uld fra alpakkaer er 7 gange varmere end uld fra får? Og at garn med silke har en svalende effekt på huden, så du fx ikke kommer til at svede?

Garnets evne til at lægge sig pænt maskerne imellem eller til at fremstå tydeligt varierer også fra garntype til garntype, og du er altid velkommen til at ringe til os eller komme ind i butikken, hvis du ønsker råd om det helt perfekte garn til netop dine ønsker og forventninger.

Kontakt
Tlf/sms: 4292 1796
Mail: store@knitsistersstudio.com

Besøg butikken
Algade 36 (gå-gaden)
5500 Middelfart

Åbningstider
Man-torsdag 10.00-17.30
Fredag          10.00-18.00
Lørdag          10.00-14.00

1. søndag i måneden: 
10.00-15.00

Lukket på helligdage, Grundlovsdag,
24. december samt 31. december.

Gå ikke glip af nyhederne

Ja tak til lækker inspiration pr. mail
Særligt for haveejere