Regia strømpegarn

- bedre strømpegarn fås ikke. Det tyske firma Schachenmayr er specialister i at producere godt strømpegarn. Allerede når du strikker, vil du bemærke, at det er markant bedre end andre strømpegarner. Når du bruger dine hjemmestrikkede Regia-strømper, vil du opleve en stor slidstyrke, der forstærkes yderligere af garnets fasthed, så du undgår slid pga. gnidninger i selve garnet.

 

SE DET AKTUELLE FARVEUDBUD I BUTIKKEN

Kunderne er enige: Regia strømpegarn er bedst!

I en flere år har jeg forhandlet et billigere strømpegarn sideløbende med Regia strømpegarnet fra Schachenmayr. Kunder, der først én gang har strikket med Regia strømpegarn, fortsætter med at strikke med Regia! Prisforskellen er virkelig dét værd - arbejdet er jo lige stort, om du strikker i et billigt garn eller i et slidstærkt kvalitetsgarn. Og nu forhandler jeg så ikke andet strømpegarn end netop Regia.

Regia strømpegarn er særdeles velegnet til meget andet strik end blot strømper. Babytrøjer og -bukser, trøjer til voksne, tæpper og meget mere. Du kan vælge at strikke med to tråde og derved opnå en kraftigere effekt, der kan strikkes på fx pind 4½-5½.

Da garnet er meget slidstærkt, egner det sig også godt til at strikke fx kanter og manchetter på trøjer, der i øvrigt strikkes i andet garn. Derved kan du tilmed opnå en smart effekt ved at bruge en afvigende farve i forhold til bundfarven i trøjen.

Kontakt
Tlf/sms: 4292 1796
Mail: store@knitsistersstudio.com

Besøg butikken
Algade 36 (gå-gaden)
5500 Middelfart

Åbningstider
Man-torsdag 10.00-17.30
Fredag          10.00-18.00
Lørdag          10.00-14.00

1. søndag i måneden: 
10.00-15.00

Lukket på helligdage, Grundlovsdag,
24. december samt 31. december.

Gå ikke glip af nyhederne

Ja tak til lækker inspiration pr. mail
Særligt for haveejere