Addi Lace rundpind 60 cm

Pris fra
75,00
    • Addi Lace rundpind stål
    • Perfekt overgang mellem pind og wire
    • Størrelse: 60 cm lang
    • Lacespids i str. 2.0 - 8.0 mm. Alm. spids på tykkere pinde
Model/varenr.: Addi Lace 60

Marie-Louises anbefaling: "Addi Lace er min klare favorit-pind! Spidserne er ekstra slanke, og dermed meget nemme at strikke med - og særligt nyttige ved sammenstrikning af masker, drejet ret og vrang samt finurlige ind- og udtagninger i fx to-farvet patent. Selve pindene er hule, og derfor er de lette og ikke kolde at strikke med, som du måske kender det fra traditionelle, gammeldags rundpinde. Den smidige wire gør det til en leg at strikke med fx magic loop-metoden". 

Addi Lace er luksus for hænderne. Maskerne glider perfekt på såvel pinde som wire - og overgangen mellem de to materialer er også helt perfekt.

Spidserne på Addi Lace er særligt langt, hvilket gør dem superlækre at strikke i tyndere garner med. Naturligvis er pindene poleret velafrundede og udført i messing med en nikkelfri 'sølv'-belægning. På den røde PVC-wire er pindens tykkelse og længde angivet med sort tryk.

Bemærk, at rundpinden på billedet er et 'standardbillede'. 60 cm-rundpinde har en lidt kortere wire end den på billedet. Pinden måles fra pindespids til pindespids og er altså totalt set 60 cm.

Addi Lace uden 'sølv'-belægning - dvs. messing - er udgået af Addis sortiment, så det være Addi Lace med den nikkefri, sølvfarvede belægning, du modtager. Enkelt pinde har vi dog på lager i messing, så indtil lageret af disse er brugt op, vil det være messing-udgaven, du modtager. Som regel gælder det pindene i tykkelserne 2.75, 3.25 og 3.75 mm, men det kan forekomme også i de andre tykkelser.

De tykkere Addi-rundpinde fås ikke med Lace-spids, så her vil du få tilsendt Addi-rundpinde med almindelige spidser. Det er typisk fra str. 7 mm og opefter.

Begge pinde - uanset om de er messing eller 'sølv' er superlækre at strikke med, og du kan altid kende dine Addi Lace-rundpinde på den røde wire.

Kontakt
Tlf/sms: 4292 1796
Mail: store@knitsistersstudio.com

Besøg butikken
Algade 36 (gå-gaden)
5500 Middelfart

Åbningstider
Man-torsdag 10.00-17.30
Fredag          10.00-18.00
Lørdag          10.00-14.00

1. søndag i måneden: 
10.00-15.00

Lukket på helligdage, Grundlovsdag,
24. december samt 31. december.

Gå ikke glip af nyhederne

Ja tak til lækker inspiration pr. mail
Særligt for haveejere