Re:Designed Project 31

900,00

Rummelig og yderst lækker taske til dit håndarbejdsprojekt. Re:Designed Project 31 er en favorit.

 

Model/varenr.: P031 Walnut

Er du en passioneret strikker, der altid er på jagt efter det perfekte udstyr til dine projekter? Så er Re:Designed Project 31-tasken lige noget for dig! Den stilfulde og funktionelle strikketaske er skabt med strikkeentusiasten i tankerne og er designet til at gøre dit strikkeliv lettere og mere organiseret.

Project 31 er praktisk indrettet. Tasken har flere lommer og stort rum, der gør det nemt at holde styr på dine strikkepinde, garnnøgler og andre strikkeaccessories. De velplacerede rum giver dig mulighed for at organisere dine projekter effektivt, så du altid har det, du skal bruge, lige ved hånden.

Når jeg går i gang med et nyt strikkeprojekt, udser jeg mig gerne en taske til at rumme alt det, der bliver nødvendigt til netop dét projekt. På den måde har jeg altid de rette tykkelser pinde med, en saks, maskemarkører, maskeliner mv., så jeg ikke pludselig må vente med at strikke videre, fordi jeg fx ikke medbragte pinde til rib. Hvis du også organiserer dine (mange) projekter et-pr.-taske som jeg, så bliver Project 31 hurtigt en favorit til de lidt mindre projekter.

Re:Designed Project 31-strikketasken er fremstillet af kvalitetsmaterialer, der sikrer langvarig holdbarhed og et eksklusivt look. Tasken er designet i et tidløst og elegant design i form som en klassisk kosmetiktaske. Uanset om du er på vej til strikkeklubben, på rejse eller blot ønsker at have dine strikkeprojekter organiseret derhjemme, vil denne taske være din trofaste følgesvend.

Re:Designed Project 31 er lavet af naturligt farvet okselæder. For at bevare rålæderets originale mønster og udtryk behandles overfladen med et farvestof forud for færdigbehandlingen. Når læderet er farvet, påføres en let voks manuelt på overfladen som en naturligt beskyttende hinde mod snavs og vand. Med tiden vil din Project 31-taske få en lækker patina, og du kan fortsat vedligeholde læderet med en god læderbalsam og dermed sikre en nærmest uendelig holdbarhed.

Den naturlige og bløde kvalitet er åbenbar for enhver, og du bliver ikke skuffet, når du mærker på læderet.

Project 31-strikketasken er i øvrigt en fantastisk gaveidé, der med garanti vil bringe glæde og begejstring. Med dens smukke design og praktiske funktioner vil den blive værdsat af enhver, der elsker at strikke. Sæt den på din egen ønskeseddel - eller giv den til én, der med garanti vil blive begejstret for din idé.

TIP: Lad den lille, 'løse' læderlap sidde på din taske og skriv dit navn eller telefonnummer bagpå.

Project 31 er i farven Walnut.

H:13 x W:29 x D:18 cm

Kontakt
Tlf/sms: 4292 1796
Mail: store@knitsistersstudio.com

Besøg butikken
Algade 36 (gå-gaden)
5500 Middelfart

Åbningstider
Man-torsdag 10.00-17.30
Fredag          10.00-18.00
Lørdag          10.00-14.00

1. søndag i måneden: 
10.00-15.00

Lukket på helligdage, Grundlovsdag,
24. december samt 31. december.

Gå ikke glip af nyhederne

Ja tak til lækker inspiration pr. mail
Særligt for haveejere