Re:Designed Project 9

700,00

Det absolut bedst sælgende design til en strikketaske! Project 9 er rummelig, elegant og superpraktisk - og perfekt i størrelsen til et mindre projekt.

Taskerne fra Re:Designed sælger ofte hurtigere, end de bliver produceret. Derfor kan der forekomme lidt ventetid på taskerne, indtil vi når frem til efteråret '24. Du får besked, hvis din taske ikke kan leveres omgående. Din ordre vil derefter ligge 'i kø' til første levering fra Re:Designed. Som tak for din tålmodighed modtager du sammen med din taske en lille gave fra Knit Sisters' Studio. Pengene på din bestilling trækkes først ved afsendelsen.

Model/varenr.: P009
Re:Designed Project 9
  • Farve: Walnut
  • Model/varenr.: P009 Walnut
700,00
Re:Designed Project 9
  • Farve: Woodsmoke
  • Model/varenr.: P009 Woodsmoke
700,00

Designet på Project 9 er nyt og superpraktisk. Rummeligheden er god til dine mindre projekter, og tasken er nem at have med dig. Når du åbner tasken, folder de to sider sig ud. Dermed er der god adgang til såvel garn som strikketøj og tilbehør. De indvendige lommer og løkker er særligt designet til dit tilbehør, så du kan snildt have bl.a. ekstra pinde, markører og nåle med dig.

Re:Designed Project 9 er designet særligt til alle os, der elsker at have en godt håndarbejde med på café, i flyvemaskinen eller på togturen. Den smarte og alsidige taske er stilfuld, der er kælet for detaljerne, og den vil med garanti højne din oplevelse af at tage dit håndarbejde med dig. 

Når jeg går i gang med et nyt strikkeprojekt, udser jeg mig gerne en taske til at rumme alt det, der bliver nødvendigt til netop dét projekt. På den måde har jeg altid de rette tykkelser pinde med, en saks, maskemarkører, maskeliner mv., så jeg ikke pludselig må vente med at strikke videre, fordi jeg fx ikke medbragte pinde til rib. Hvis du også organiserer dine (mange) projekter et-pr.-taske som jeg, så bliver Project 9 hurtigt en favorit til de lidt mindre projekter.

Re:Designed Project 9 er lavet af naturligt farvet okselæder. For at bevare rålæderets originale mønster og udtryk behandles overfladen med et farvestof forud for færdigbehandlingen. Når læderet er farvet, påføres en let voks manuelt på overfladen som en naturligt beskyttende hinde mod snavs og vand. Med tiden vil din Project 9-taske få en lækker patina, og du kan fortsat vedligeholde læderet med en god læderbalsam og dermed sikre en nærmest uendelig holdbarhed.

Den naturlige og bløde kvalitet er åbenbar for enhver, og du bliver ikke skuffet, når du mærker på læderet.

TIP: Lad den lille, 'løse' læderlap sidde på din taske og skriv dit navn eller telefonnummer bagpå.

Vælg mellem farverne Walnut og Woodsmoke. Woodsmoke-farven er planlagt til lancering i september '24.

H:14 x W:23 x D:12 cm

Kontakt
Tlf/sms: 4292 1796
Mail: store@knitsistersstudio.com

Besøg butikken
Algade 36 (gå-gaden)
5500 Middelfart

Åbningstider
Man-torsdag 10.00-17.30
Fredag          10.00-18.00
Lørdag          10.00-14.00

1. søndag i måneden: 
10.00-15.00

Lukket på helligdage, Grundlovsdag,
24. december samt 31. december.

Gå ikke glip af nyhederne

Ja tak til lækker inspiration pr. mail
Særligt for haveejere