2024 Knit Sisters' Adventskalender

Pris fra
895,00

Bestil årets adventskalender særligt designet til strikkere.
Bemærk: Valgfri mulighed for at deltage i onlinekursus i løbet af december.

Model/varenr.: 2024 Adventskalender

Forkæl dig selv - eller én du holder af - med en helt særlig, hyggelig og lækker adventskalender for strikkere.

Forventningens glæde siges at være den største, men adventskalenderne fra Knit Sisters' Studio har gennem årene oversteget denne. Og mange omtaler dem som kalenderen, der bliver ved med at give. Det er vi stolte af, så vi har igen lagt os i selen for at indfri forventningerne.

Kalenderen kommer i form af en 'rigtig' låge-kalender med et hyggeligt motiv af en sneklædt. Bag hver låge gemmer sig gaver - nogle gange flere, nogle gange blot en enkelt, ligesom også værdien fra adventssøndag til adventssøndag varierer. Endvidere vil der bag hver låge være 1/4 af en opskrift til det sjal, du kan være med til at strikke gennem december på et onlinekursus.

Hvilket sjal? Det er en hemmelighed - men jeg lover, at du vil være godt underholdt med forskellige, smukke teknikker. Sjalet er designet til at blive strikket med 2 farver a' 366 m hver. Har du lyst til at strikke et større sjal, er der intet til hinder for, at du gentager nogle af sjalets elementer et par gange yderligere. Måske endda tilføje lidt nye sektioner selv?

Det er helt op til dig, hvorvidt du ønsker at deltage på kurset, og prisen for adventskalenderen vil afhænge af dit valg.

  • Er du medlem af Knit Sisters' Inner Circle, deltager du gratis i kurset. Prisen for adventskalender og onlinekursus er således 895,- 
  • Er du medlem af Knit Sisters' Circle, betaler du 200,- for kurset. Prisen for adventskalender og onlinekursus er således 1095,-
  • Er du ikke medlem, betaler du 400,- for kurset. Prisen for adventskalender og onlinekursus er således 1295,-
  • Ønsker du ikke at deltage i onlinekurset, er prisen for adventskalenderen 895,-

Vil du være medlem? Så klik på linket 'Bliv medlem' i bjælken øverst på denne side. Det kan udmærket svare sig ...

Bemærk: Værdien af adventskalenderen i sig selv (dvs. før kursuspris) er over 1200 kr. Da der dermed er givet en 'god rabat' på varerne, kan du som medlem desværre ikke få fri fragt også (hvilket medlemmer normalt får på køb for over 700 kr.)

OBS: Kalenderen er planlagt til at blive afsendt fra begyndelsen af november. Pengene trækkes ikke før afsendelse.

Retur-pant: Med omtanke for vores omverden tilbyder vi, at du kan returnere den polystyren-kasse, der udgør rummene i adventskalenderen, og få 40 kr. modregnet dit næste køb. Din kasse skal returneres inden 1. oktober 2025. Kasserne vil indgå i vores adventskalender næste år, så vi tager kun imod kasser i ordentlig stand.

Du skal træffe nogle valg: 

  • Først og fremmest skal du vælge to farver fra det store udvalg af LITLG merino singles. De to farver skal bruges i forskellige 'mønstre' og derfor være smukke sammen og med en vis kontrast, så de også skiller sig ud fra hinanden. Om kontrasten skal være stor eller lille, er helt op til dig. Hvis ikke du har mulighed for at komme forbi butikken for at vælge, kan du sende os en sms på 4292 1796 med dine farveønsker - eller med en 'retning' på dine ønsker. Du kan fx skrive: "Jeg kan godt li' pasteller, særligt lilla og grøn, men jeg vil også gerne strikke i orange." Så vil vi sende dig forslag retur på sms, og sammen finder vi det perfekte match for dig. Du er også velkommen til at skrive beskeden i kommentarfeltet allerede nu ved bestillingen. Anfør også dit mobilnummer, så vi kan kontakte dig med forslag. Du kan naturligvis lade dig inspirere af vores udvalg her i netbutikken også: 
    https://knitsistersstudio.com/life-in-the-long-grass-merino-singles-382/?page=1
  • Med eller uden kursus er det sidste, du skal tage stilling til. Nu er du klar til at vælge den rette 'variant' af årets skønne adventskalender.

Onlinekurserne afholdes følgende dage (husk, at alt optages, så du kan altid følge med, selvom du også har andre planer):

  • 1. søndag i advent 1/12 lægges en video op i den lukkede kursusgruppe på Facebook, men vi mødes ikke online dén dag. Dermed kan du stille og roligt få set lidt på opskriften i løbet af søndagen, vinde dit garn op, måske starte stille op med hjælp fra videoen - før vi mødes online mandag den 2. december kl. 19. Her får vi afklaret alle spørgsmål og kommer godt i gang.
  • 2. søndag i advent 8/12 mødes vi online kl. 9 (morgen) og fortsætter med næste del af sjalet. Måske er du ikke blevet færdig med første del endnu, og det gør ikke noget. Vi strikker i hvert sit tempo, og du kan sagtens deltage alligevel.
  • 3. søndag i advent 15/12 mødes vi atter online kl. 15.30, hvor vi taler om og får instruktioner til de næste udfordringer i sjalet.
  • 4. søndag i advent 22/12 lægges der atter en video op til 'selvstudie' for de, der har tid. Derefter mødes vi torsdag den 27/12 kl. 19 og får styr på den sidste del af opskriften samt taler om, hvordan man bedst vasker og blokker sit sjal. 

 

HVORDAN FOREGÅR ET ONLINEKURSUS HOS KNIT SISTERS' STUDIO?

Uanset om du bor tæt på Middelfart eller meget langt herfra, kan du deltage i strikkekurser hos Knit Sisters' Studio. Og du er heller ikke afhængig af at være hjemme. Utallige gange har deltagere været med fra fx sommerhuset, campingpladsen i Italien eller fra togkupeen ...

Vi mødes online på fastsatte tidspunkter - og vi mødes i Facebook-gruppen 'når-som-helst'. 

Onlinekurset afvikles via en hermetisk lukket Facebook-gruppe i kombination med møder på Zoom. Er du ingen teknisk nørd, skal du ikke fortvivle - det hele er ganske enkelt og ligetil. Den allerførste kursusgang bruger vi altid lidt ekstra tid på at sikre, at alle får teknikken til at virke. Det er en forudsætning for deltagelse, at du har en Facebook-profil.

En typisk kursuslektion forløber således:

  • På tidspunktet for lektionen klikker du på Zoom-linket og kommer ind i et 'venterum', indtil Marie-Louise (kursusleder) lukker dig ind.
  • Når alle er kommet med - eller ca. 5 minutter efter starttidspunktet for lektionen - byder Marie-Louise velkommen og går i gang med dagens undervisning. Noget foregår med mundtlig gennemgang, mens andet er ved visning af instruktionsvideoer og selve opskriften undervejs i Zoom-mødet.
  • Undervejs kan alle stille spørgsmål og/eller hjælpe andre med gode råd. Netop denne sparring og udveksling af erfaringer er noget af det allerbedste ved denne gruppe, da man ikke blot lærer af sine egne erfaringer.
  • Vi plejer at nå en runde, hvor hver enkelt kursist viser sit strikketøj frem: Hvor langt er jeg kommet siden sidst? Hvordan går det? Er der udfordringer?
  • Og så når vi også at tale lidt løst og fast om strikkerelaterede emner. 
  • Vi strikker som sådan ikke undervejs på kurset - vi strikker hver for sig mellem mødegangene.

I Facebook-gruppen (som udelukkende er for kursisterne) finder du instruktionsvideoerne, link til og optagelser af Zoom-møderne (så det gør ikke noget, hvis du ind imellem er forhindret i at deltage på selve mødet) og ikke mindst alle kursisternes opslag med farver, progression, udfordringer og hjælp til hinanden undervejs. Gruppen lukker ét år efter kursusstart.

Zoom-møderne kan du deltage i fra både smartphone, tablet og computer. Det vil være en fordel at downloade Zoom-app'en først, men det er ingen betingelse. DU kan ogsålogge på møderne med de koder, der er oplyst i Facebook-gruppen.

Det er langt fra sikkert, at du kan nå at strikke dit projekt færdigt undervejs i kursusperioden - og du skal ikke blive stresset over at nå 'lektien' fra gang til gang. Vi strikker i hvert vores tempo - nogle har meget strikketid, andre mindre. Facebook-gruppen er åben 365 dage, så du har god tid til at spørge, se videoer mv. 

De udmeldte datoer og tidspunkter er med forbehold, da der jo kan opstå uventede situationer, der kræver lidt tilpasning. Det sker yderst sjældent - men det sker.

Marie-Louise Veber Paustian @knitsister_marielouise er underviser på kurset.

Kontakt
Tlf/sms: 4292 1796
Mail: store@knitsistersstudio.com

Besøg butikken
Algade 36 (gå-gaden)
5500 Middelfart

Åbningstider
Man-torsdag 10.00-17.30
Fredag          10.00-18.00
Lørdag          10.00-14.00

1. søndag i måneden: 
10.00-15.00

Lukket på helligdage, Grundlovsdag,
24. december samt 31. december.

Gå ikke glip af nyhederne

Ja tak til lækker inspiration pr. mail
Særligt for haveejere