2025 februar onlinekursus Ikke besluttet endnu

Ring for pris
4292 1796

Meget snart besluttes det, hvilket projekt vi sammen skal strikke på onlinekursus i februar 2025.

Model/varenr.: 2025 onlinekursus

HVORDAN FOREGÅR ET ONLINEKURSUS HOS KNIT SISTERS' STUDIO?

Uanset om du bor tæt på Middelfart eller meget langt herfra, kan du deltage i strikkekurser hos Knit Sisters' Studio. Og du er heller ikke afhængig af at være hjemme. Utallige gange har deltagere været med fra fx sommerhuset, campingpladsen i Italien eller fra togkupeen ...

Vi mødes online på fastsatte tidspunkter - og vi mødes i Facebook-gruppen 'når-som-helst'. 

Onlinekurset afvikles via en hermetisk lukket Facebook-gruppe i kombination med møder på Zoom. Er du ingen teknisk nørd, skal du ikke fortvivle - det hele er ganske enkelt og ligetil. Den allerførste kursusgang bruger vi altid lidt ekstra tid på at sikre, at alle får teknikken til at virke. Det er en forudsætning for deltagelse, at du har en Facebook-profil.

En typisk kursuslektion forløber således:

  • På tidspunktet for lektionen klikker du på Zoom-linket og kommer ind i et 'venterum', indtil Marie-Louise (kursusleder) lukker dig ind.
  • Når alle er kommet med - eller ca. 5 minutter efter starttidspunktet for lektionen - byder Marie-Louise velkommen og går i gang med dagens undervisning. Noget foregår med mundtlig gennemgang, mens andet er ved visning af instruktionsvideoer og selve opskriften undervejs i Zoom-mødet.
  • Undervejs kan alle stille spørgsmål og/eller hjælpe andre med gode råd. Netop denne sparring og udveksling af erfaringer er noget af det allerbedste ved denne gruppe, da man ikke blot lærer af sine egne erfaringer.
  • Vi plejer at nå en runde, hvor hver enkelt kursist viser sit strikketøj frem: Hvor langt er jeg kommet siden sidst? Hvordan går det? Er der udfordringer?
  • Og så når vi også at tale lidt løst og fast om strikkerelaterede emner. 
  • Vi strikker som sådan ikke undervejs på kurset - vi strikker hver for sig mellem mødegangene.

I Facebook-gruppen (som udelukkende er for kursisterne) finder du instruktionsvideoerne, link til og optagelser af Zoom-møderne (så det gør ikke noget, hvis du ind imellem er forhindret i at deltage på selve mødet) og ikke mindst alle kursisternes opslag med farver, progression, udfordringer og hjælp til hinanden undervejs. Gruppen lukker ét år efter kursusstart.

Zoom-møderne kan du deltage i fra både smartphone, tablet og computer. Det vil være en fordel at downloade Zoom-app'en først, men det er ingen betingelse. DU kan ogsålogge på møderne med de koder, der er oplyst i Facebook-gruppen.

Det er langt fra sikkert, at du kan nå at strikke dit projekt færdigt undervejs i kursusperioden - og du skal ikke blive stresset over at nå 'lektien' fra gang til gang. Vi strikker i hvert vores tempo - nogle har meget strikketid, andre mindre. Facebook-gruppen er åben 365 dage, så du har god tid til at spørge, se videoer mv. 

De udmeldte datoer og tidspunkter er med forbehold, da der jo kan opstå uventede situationer, der kræver lidt tilpasning. Det sker yderst sjældent - men det sker.

Marie-Louise Veber Paustian @knitsister_marielouise er underviser på kurset.

Kontakt
Tlf/sms: 4292 1796
Mail: store@knitsistersstudio.com

Besøg butikken
Algade 36 (gå-gaden)
5500 Middelfart

Åbningstider
Man-torsdag 10.00-17.30
Fredag          10.00-18.00
Lørdag          10.00-14.00

1. søndag i måneden: 
10.00-15.00

Lukket på helligdage, Grundlovsdag,
24. december samt 31. december.

Gå ikke glip af nyhederne

Ja tak til lækker inspiration pr. mail
Særligt for haveejere