Karen Klarbæks klude og gæstehåndklæder

200,00

17 skønne mønstre til såvel klude som gæstehåndklæder

Model/varenr.: KK-bog

Strik de bedste klude og de smukkeste gæstehåndklæder

Bogen indeholder opskrifter til klude i størrelse 30 x 30 cm og gæstehåndklæder i størrelsen 30 x 43 cm - alle i 17 mønstre, så du fx kan lave matchende sæt.

Til én klud passer det med 1 nøgle Karen Klarbæk-bomuld, og til hvert gæstehåndklæde går der ca. 1½ nøgle. Enkelte mønstre tager en lille smule ekstra garn for at opnå ens størrelse.

Bogen er naturligvis lækkert og inspirerende illustreret og på 96 sider.

Strikkede klude er ikke kun anvendelige som karklude. Det er oplagt at bruge dem som vaskeklude, støveklude eller servietter til hverdag og fest.

Strikkede klude og gæstehåndklæder er en dejlig bog at modtage som gave. Du kan også vælge at købe bogen til dig selv, og så forkæle veninder, familie og bekendte med dine hjemmestrikkede klude og gæstehåndklæder. Brug dem som værtindegave, julegave, fødselsdagsgave - eller bare fordi...

Karen Klarbæks bomuldsgarn hedder KK Color Cotton og kan selvfølgelig købes i alle farver her i netbutikken.

Når du bruger strikkede klude, skåner du miljøet for mikro-plastik, og de strikkede klude holder i årevis, hvis du vælger et ordentligt bomuldsgarn. Naturligvis anbefaler jeg, du strikker med KK Color Cotton, da det er af en virkelig god kvalitet: Garnet er økologisk, fast spundet, fibrene er lange og stærke, tåler vask på 60 grader (det meste bomuldsgarn vil ikke garantere holdbarhed ved vask over 30-40 grader), og garnet har en lækker, blød overflade. Dertil kommer, at farverne er helt unikt skønne og matcher moderne boligindretning.

Kontakt
Tlf/sms: 4292 1796
Mail: store@knitsistersstudio.com

Besøg butikken
Algade 44 (gå-gaden)
5500 Middelfart

Åbningstider
Man-torsdag 10.00-17.30
Fredag          10.00-18.00
Lørdag          10.00-14.00

1. søndag i måneden: 
10.00-15.00

Lukket på helligdage, Grundlovsdag,
24. december samt 31. december.

Gå ikke glip af nyhederne

Ja tak til lækker inspiration pr. mail
Særligt for haveejere