Re:Designed Project 37

1.500,00

Den ultimative shopper. Re:Designed 37 rummer alt, du har brug for til fx dit sweaterprojekt - eller blot til en shoppetur i byen, til en tur i parken eller på stranden.

Model/varenr.: P037 Walnut

Project 37 er en stilfuld og rummelig projekttaske med skulderhåndtag. Tasken er håndlavet i det lækreste, bløde koskind og har rum til organisering af dit tilbehør såvel indvendigt som udvendigt. Naturligvis har du rigelig plads til fx et godt sweaterprojekt i taskens store, centrale rum, der kan lukkes med en lynlås i toppen. Og tasken kan endda forblive lukket, selv når du strikker - for der er 5 cm åbning i hver side af toppen, så garnet ikke sætter sig fast i lynlåsen, når du strikker fra nøglet i tasken. Dit målebånd opbevarer du nemt i den lille 'nøglering', og skulle du have lyst til at købe ind til næste, store strikkeprojekt, har du ekstra plads i det stofnet, der også er med i din Project 37-taske.

Re:Designed Project 37 er lavet af naturligt farvet okselæder. Før færdigbehandling af overfladen behandles med et farvestof for at bevare rålæderets originale mønster og udtryk. Når læderet er farvet, påføres en let voks manuelt på overfladen som en naturligt beskyttende hinde mod snavs og vand. Med tiden vil din Project 37 få en lækker patina, og du kan fortsat vedligeholde læderet med en god læderbalsam og dermed sikre en nærmest uendelig holdbarhed.

Den naturlige og bløde kvalitet er åbenbar for enhver, og du bliver ikke skuffet, når du mærker på læderet.

TIP: Lad den lille, 'løse' læderlap sidde på din taske og skriv dit navn eller telefonnummer bagpå.

Project 37 fås i farven Walnut

H:35 x W:30 x D:18 cm

Kontakt
Tlf/sms: 4292 1796
Mail: store@knitsistersstudio.com

Besøg butikken
Algade 36 (gå-gaden)
5500 Middelfart

Åbningstider
Man-torsdag 10.00-17.30
Fredag          10.00-18.00
Lørdag          10.00-14.00

1. søndag i måneden: 
10.00-15.00

Lukket på helligdage, Grundlovsdag,
24. december samt 31. december.

Gå ikke glip af nyhederne

Ja tak til lækker inspiration pr. mail
Særligt for haveejere