Re:Designed Project 25

1.500,00

Organisér og opbevar din kreativitet - og ha' den klar til at tage med på farten - med en Re:Designed 25-taske

 

Model/varenr.: P025 Walnut

Hvem kan stå for en superlækker taske, der ud over at rumme et stort strikkeprojekt også tilbyder praktisk organisering af tilbehør?

Project 25-tasken fra Re:Designed er håndlavet i lækkert blødt koskind med lommer indvendig og udvendigt. Tasken har skulderhåndtag go en lang cross body-rem, så du har frit valg mht., hvordan du ønsker at bære din taske. De talrige lommer til pinde, garn, opskrift og tilbehør sikrer, du har alt samlet ved dit strikkeprojekt, der nemt rummes i det store hovedrum.

Re:Designed Project 25 er lavet af naturligt farvet okselæder. For at bevare rålæderets originale mønster og udtryk behandles overfladen med et farvestof forud for færdigbehandlingen. Når læderet er farvet, påføres en let voks manuelt på overfladen som en naturligt beskyttende hinde mod snavs og vand. Med tiden vil din Project 25-taske få en lækker patina, og du kan fortsat vedligeholde læderet med en god læderbalsam og dermed sikre en nærmest uendelig holdbarhed.

Den naturlige og bløde kvalitet er åbenbar for enhver, og du bliver ikke skuffet, når du mærker på læderet.

Project 25-strikketasken er i øvrigt en fantastisk gaveidé, der med garanti vil bringe glæde og begejstring. Med dens smukke design og praktiske funktioner vil den blive værdsat af enhver, der elsker at strikke. Sæt den på din egen ønskeseddel - eller giv den til én, der med garanti vil blive begejstret for din idé.

TIP: Lad den lille, 'løse' læderlap sidde på din taske og skriv dit navn eller telefonnummer bagpå.

Project 25 er i farven Walnut.

H:36 x W:29 x D:12 cm

Kontakt
Tlf/sms: 4292 1796
Mail: store@knitsistersstudio.com

Besøg butikken
Algade 36 (gå-gaden)
5500 Middelfart

Åbningstider
Man-torsdag 10.00-17.30
Fredag          10.00-18.00
Lørdag          10.00-14.00

1. søndag i måneden: 
10.00-15.00

Lukket på helligdage, Grundlovsdag,
24. december samt 31. december.

Gå ikke glip af nyhederne

Ja tak til lækker inspiration pr. mail
Særligt for haveejere